Selam millet ,

Hep windows un classic versiyonunu kullanırdım :D Daha hızlı olurdu banada eskı gunlerımı anımsatırdı bıraz bugun baktım cok guzel vista temaları var bir tanesini paylasmak ıstıyorum

Ayrıca hiç kasmıyor bilgisayarı bırcok deneme yaptım windows classic secımını yapmıs gıbı aynı performansı verıyor sesler iconlar hepsi aynı vista gibi baya hosuma gitti paylasayım dedım caps koyamadım ama bıldıgınız vista ekranı işte :D

download link :
https://www.rapidshare.com/files/152874032/bricopack-vista-inspirat-ultimate-2-crystalxp.net-en-130.zip.html
Güle güle kullanın cok aradım hep garip garip linkler verdiler indirdim denedim tek aralarında bu çalıştı :D
biz fistadan kaçıyoz zaten :D
Evet birçok seyi yuzunden eskı oyunlarımızı calıstıramıyoruz ama stılı fena değildi birde boot screen ı deiştirem tam olacak :D
E yavrum senin koyduğunu bakalım biz beyenecek miyiz?Birkaç resim atsaydın :)
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/thumb/a/a2/Win_vista_masaustu.jpg/750px-Win_vista_masaustu.jpg

bu tasarımda ama bazı seylerı eksık yandakı cpu gostergesı mesela . ayrıca mavısı falanda war :D
Allah korusun vistadan ya en iyisi xp bıktım bu programların cogunu acamıyorum vista uyusmuyor.en kotusude birsey yuklerken 30 dk bekliyor onaylıyonmu diyor en tav oldugum olay :) evet diyorum sonra 30 dk daha bekliyon oyle calıstırıyor. tavsiye etmem en azından tam surum gelmeli.
Yaw bir tema paylastım sankı vistanın kendısını koydum :D
Vistanin orjinali 200 ytl koyarmısınki :D
Hayatımda hiçbir işletim sistemine para ödemedim, ödemiyorum, Ödemeyeceğim! :)
Vistaya Xp teması varsa canımı ye be :D
eline saglık guzel bi paylasım indirdim kullanıyorum fakat senin ss den gordum sağ tarafdai gadget ler bende cıkmadı.
zaten onlar cıkmaz ama ıdare edıyoruz ıste :D
bycomrade : Vistanin orjinali 200 ytl koyarmısınki :D

hıı:no

home premium 120 ytl (küsür)

profesional ise 560 lira gibi birşey olması lazım

orjinal

200 ytl olan arkadaşa sesleniyorum

bknz : teknosa , vatan computer
iğrenc vista!
İngilizcemi bu

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.