Arkadaşlar ben 2 yeni kullanıcı açtım.Birini sildim.Şimdi diğerini silemiyorum.Ben administrator&裟den girmek istiyorum fakat pc başlarken administrator yerine o kullanıcı çıkıyor.Ctrl + alt +delete ile girebiliyorum sadece ondada her zaman işlemıyor.10 kere res atıyorum belki birinde işliyor.Sadece güvenli modda yapabiliyorum.Lütfen yardım edin bıktım artk.;(
bendede olmustu pc'de anti- koruma yok ise yapabiliyor yada format at ve tekrar 2. bi kullanıcı açmamanı tavsiye ederim.
ve - RegDoctor programı + avast! Antivirus tavsiyelerim arasında.
avast! kullanıyorum zaten.Ama bıktırdı bu sorun formattan başka çare yok mu :S
Bilgisayarında bir tane kullanıcı olmak zorunda o yüzden silemiyorsundur .

zolly:
Ctrl + alt +delete ile girebiliyorum sadece ondada her zaman işlemıyor.10 kere res atıyorum belki birinde işliyor.Sadece güvenli modda yapabiliyorum.Lütfen yardım edin bıktım artk.

Burda sorununu tam olarak anlamadım anladığım kadarı ile bir çözüm yolu söyliyeyim , kullanıcıya şifre koy açılışta şifre sorma menusunde ctrl + alt + del i kullanarak administrator hesabından gir.
Ctrl + alt +del ile giriyorum zaten fakat her zaman ctrl + alt +delete işlemıyor.10 tane res atıyorum belki birinde işliyor administrator'den girebiliyorum.Yani şimdi diğer kullanıcıları kaldırıp administrator ile girme şansım yok mu :S
Hmm ,

Anladığım kadarı ile sadece administrator hesabı ile girebiliyorsun ve giriş menusune her zaman ulaşamıyorsun eğer sorunun bu ise ve format atmak istemiyorsan , öncelikle bilgisayarını zararlı yazılımlardan temizle [ anti virüs : panda , norton , kaspersky,nod32 casus yazılımlar için : adaware , spyware doctor tavsiye edebileceklerim] eğer sorunun devam ederse saçma bir yöntem olaraktan FlyakiteOSX in temasını yükleyebilirsin açılışta administrator hesabını görmeni sağlıyor tabiki en sağlıklı yöntem format + deep freeze ..
FlyakiteOSX nerden yükleyebilirim :)
Teşekkür ederimialışmak zor olacak ama sorunumu çözdü :)

Bu konu ZoLLy tarafından düzenlendi(2008-05-20 23:33, 16 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.