İZMİR'de internet üzerinden oynanan ‘knightonline’ oyununun karakterlerini, sanal savaş aletlerini ve eşyalarını yine internetten satma vaadinde bulunarak yaklaşık 100 bin TL'lik dolandırıcılık yapan D.A.S. tutuklandı.

Cumhuriyet savcılığına başvuran şikayetçiler, internet üzerinden oynadıkları oyunda dolandırıldıklarını bildirdi. Savcılığın talimatı üzerine Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Bilişim Suçları Büro Amirliği ekipleri, çalışma başlattı. Araştırmalar sırasında, oyununun karakterlerini, sanal savaş aletlerini ve eşyalarını 100 ile 750 TL arasındaki fiyatlarda satma vaadinde bulunup, paranın hesabına aktarılmasını sağlayarak dolandırıcılık yapan D.A.S.'nin kimliği belirlendi.

Yazışmalarında İlkay Erdoğan, rumuzunu kullanan zanlı, alıcı gibi davranan polis ekiplerinin araştırmalarının ardından Hatay semtindeki evinde yakalandı. Bugüne kadar aynı yolla 100 bin TL'lik dolandırıcılık yaptığı belirlenen D.A.S.'nin, sevkedildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Hürriyet
Şu gerizekalı oyunda ne bulunuyosa , kes kes eve dön kes kes eve dön. Bi de uyumayanlar , internet kafe kapattıranları var bunu oynayanların. Yazık
Spawnsas : saçma sapan bir oyun için para veriyorlar.

80 level yapınca bu hesabın değeri 5-6 milyar demezlermi !

80 lvl car bossa 250-300 ytl eder itemlerle beraber o fiyata kadar çıkabilir

ben 55 bin ytlye çar adam adam biliorum
Spawnsas :
Massacre :
Spawnsas : saçma sapan bir oyun için para veriyorlar.

80 level yapınca bu hesabın değeri 5-6 milyar demezlermi !

80 lvl car bossa 250-300 ytl eder itemlerle beraber o fiyata kadar çıkabilir

ben 55 bin ytlye çar adam adam biliorum

afedersin ama bir oyuna 55 milyar veremem !

napçam öyle oyunu ya

gider onun yerine araba alırım.bir fakire sölesen bu oyunun değeri 55 milyar diye ana avrat küfreder.

bi serverın değeri milyon hatta milyar dolarlar değerinde onun yanında bu para ciklet parası
İnsanların kişisel zevkine karışmak yanlış.Bu oyunu milyonlarca kişi oynuyorsa elbet senin göremediğin birşeyler vardır.
kolay para kazanmanın yolu knight ise bu knight online'ı 2-3 ay oynayıp 80 level yapıp birksç item
al sana 5 milyarlık hesap ?

ben 1 ayda 80 level yaparım be charı

tak satarım =)

1 ayda 80 level olsa göbek atarım sadece 79 dan 80 e atlamak 3 ay sürüyor gerisinide sen hesapla
tedbunndy : İnsanların kişisel zevkine karışmak yanlış.Bu oyunu milyonlarca kişi oynuyorsa elbet senin göremediğin birşeyler vardır.

biz buna kısaca bağımlılık diyoruz kardeşim... Bu tür oyunlar işte insanları kendine bağımlı ediyor kurtulanlar çok az bende oynuyordum ama bıraktım ama benim gerçekten bünyem sağlam ben artık hiçbirşey bulmuyorum bu oyunda ama arkadaşın dediği gibi hiçde gidipte 1 şifre için 55 milyar vermem hemde yukardada kanıtlandığı gibi dolandırıcısı çok olan bir millet içindeysem hiç almam...
Ben bu oyunun görüntülerini bile bilmiyodum arkadaşlar eskiden çağırmıştı yardım et diye ancak oyuna girdikten sonra bütün düşüncem değişti , millet bunun için mi kuduruyo yahu dedim içimden. Oynayanlara da gerçekten acıdım. Çünkü oyuna girdim 5 dk sonra parti atmadığım için bi kamyon dolusu küfür yedim. O da değil de berbat bi oyun gerek efektleri gerek amaçsızlığı. Nerde var bi muro , knight halkın %90 ı bunlarda
ya abi bırak acınacak halde hepsi zaten bir oyun için kendilerini yiyorlar ... hayır yani düşünsene 15 bin ytl vereceğime bir oyuna şimdiye baktığımızda bir wireless in 1024 mb lığı bile ki bu kadar yükseğe bile gerek yok yaklaşık 100 ytl aylık o paraya ben 150 aylık internet aldığımı düşünsene 150 ay yani 150/12 den 12.5 yıl yani düşünün 12 yıl 6 ay neyinize yetmiyor ? hem o kadar yıl bu oyunu oynasam emin olun 500 leveli bile geçerim tabi öyle bir level varsa yani boş yere verilen para işte ancak böyle şeyleride uyuz yani kasmaya üşnenen yada poz atmaya çalışan (bizim tabirimizde kendini beğenmiş ki bunlarda %75 zenginlerdir) böyle insanlar ancak alır şifre... o yüzden onlar için acımaya bile değmez...
geçen haftalarda bir kadın programına bir kadın telefonla bağlandı ve oğlunun gizlice kendi hesaplarından 100 binytlye yakın para (ç)alıp bu tarz bir oyun için harcağını söyledi artık nereye harcadıysa o kdr parayı :)
Hepsi manyak bu oyunu oynayanların !!!
Massacre :
kolay para kazanmanın yolu knight ise bu knight online'ı 2-3 ay oynayıp 80 level yapıp birksç item
al sana 5 milyarlık hesap ?

ben 1 ayda 80 level yaparım be charı

tak satarım =)

1 ayda 80 level olsa göbek atarım sadece 79 dan 80 e atlamak 3 ay sürüyor gerisinide sen hesapla

Koxpla 2 günde 42 level char yaptığımı hatırlıyorum.
Dolandıran arkadaşın ellerine sağlık iyi etmiş az bile yapmış.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.