https://img294.imageshack.us/img294/1596/teli3.jpg

Arkadaslar Bende Deepfreeze Yuklu Ve Butun Dosyalarım D: de Yuklu Ama Resımde Goruldugu Uzere D ye Tıkladıgımda Boyle Abuk Subuk Hata Verıyor..Bunu Nasıl Cozerım Yardım Edın Lutfen..Herseyım D de Kurtarmam Lazım Mutlaka..Not:Format Demeyın Sakın..
alla alla bi garip format değilde sen bunun içine bu olmadan once ne attın onu bırak sen bu olmadan once bılgısayara ne yaptın :D
En Son Yanılmıyorsam Php GOrsel Egıtım Cdsının Bı Partını Atmıstım Yada Pes 2008 Masterlıg Ve Oyun Ayarları Olan Dosyayı Atmıs OLabılırım..Cunkı Gece Yatmadan once Bu Ikısını Yapmıstım..
görselden bişi olmaz pes de sorun var gıbı aslında bunlardan sorun cıkmaz dıye bılıyorum ben bır kere oynarken elektırkler kesıldı sag clık yapıyorum adope acrbat yukleme ıslemı baslıyor bısıye tıklıyorum 80 tane acılıyordu sonunda abım cozumunu buldu :D
:DNeymıs Cozumu:DBende Sımdı Bu Sorunu Cozdum..Dyı Acamıyorum Ama Dosyaları Kurtarabılıcem..Sag Tıklayıp Ara Dedıgnde D de Olan Dosyaları Arattıgında Cıkan Dosyaları Masaustune Atabılıyosun..Oyle Kurtarıcaz Artık:D
şey Bilgisayarımı aç adres çubuğuna D:\ yazıp denermisin bi?
Sağ Tuş Click>Araştır

Dener misin?
Neo Yok Aynı Hatayı Alıyorum..Pekı Bu Hatanın Neyden Kaynaklandıgını Bılen Yokmu..??

Not:Evildark Senın Dedıgın Gıbı Oldu Sagol..Bende Dosyalarda Adres Cubugu Olmadıgı Icın Aklıma Gelmemsıtı..Yanlız Neyden Oldugunu Hala Anlamadım..Tabı Kı Yardım Etmek Icın Msj Atan Arkadaslarada Tesekkur Ederım..
Virus Beya Kasmayın
Tamam Dosyaları cd.. Komutuyla Kurtardım
registery kayıtlarını temizleyen bi program indir(örn: ccleaner)...
Gerek Yok Deepfreezeı Acıp Format Atıcam Yedeklerı Aldıktan Sonra..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.