Merhaba arkadaşlar,
Kendim, yakınlarım ve dostlarım üzerine birkaç söz söylemek istiyorum. Öncelikle şunu belirtmekte fayda olduğunu düşünüyorum, bu yazdıklarım kimseye “yağ yakmak” ve birilerinden faydalanmak amaçlı yazılmamaktadır. Tamamen kişisel düşüncelerimi belirtmektedir.
Öncelikle sözlerime şöyle girişmek istiyorum; şu son 4-5 aydır nedensiz yere kapıldığım bir hırs uğruna ve saçma sapan, nedensiz ve gereksiz sebeplerden dolayı gerçek anlamda dost olduğum ve gerçek anlamda düşündüğüm gibi olmayan birkaç kişiyi gerçek anlamda kırıp, ruhsal düşüncelerim sonucunda da bu kişileri hayatımdan silmeye kadar götürdüm. Bu yaptıklarımdan dolayı, bu olay içerisinde bulunup ta beni tabiri caizse “kötü insan” modelinde gördüklerine kesinlikle eminim. Ancak biraz oturup düşündükten sonra (ki uzun süredir düşünüyorum kısa bir zaman değil) nedensiz hırslar ve kişisel “çocukça” yapılan davranışlardan dolayı insan kendi yakınındaki insanlardan uzaklaşıp, kendini insanlardan soğutmaya çalışması maalesef hiçte etik bir davranış değil.
Velhasıl, insan düşündükten sonra doğruyu bulabiliyor, çocukça davranışları üzerinden atıp kendime tabiri caizse bir “beyaz sayfa” açma gereksinimi duyuyor. Bende bu tarz davranışlarımdan dolayı kaybettiğim insan topluluğu ve gerçek anlamda amaçsız kırdığım insanlar açısından bir beyaz sayfa açıp, kişisel olarak onlara karşı olan hırs ve neredeyse düşmanlığa kadar gidebilen düşüncelerimi bu gün itibari ile tamamen zihnimden atıyorum. Kırdığım insanların bunları bilmesi beni kişisel olarak gerçekten çok rahatlatacak o yüzden bu yazıyı yazıyorum. Bu yazılanları o kişileri teker teker bulup kişisel olarak ta yazabilirdim ancak genel olarak bilinmesini istiyorum. Eğer bu yazılanları gerçek olarak görmüyor ve düşüncelerimin yanlış olduğunu düşünüyorsanız bu yazıyı görmezden gelmenizi rica ediyorum.
Uzun lafın kısası demek istediklerim bunlar, eğer bu konuda birkaç söz söylemek isteyen kişiler olursa slothere[@]ultima-strike.com adresinden bana ulaşabilir, karşılıklı olarak detaylıca bu konu üzerine görüşebilir.
Herkese iyi günler diler, yazımı okuduğunuz için teşekkürlerimi sunarım.
Gökberk (Slothere) AKALIN