Silindi
Hayır! Kal orada! Yaklaşma bana, yine aynı şeyleri savunacaksın. Tüm insanları olduğu gibi beni de küçümsediniz. Ne var ki düşünceleriniz, genç beyinleriniz başkaları tarafından kontrol ediliyor. Fakat ben size, sizin insanlara baktığınız gibi, nefretle bakmayacağım. Çünkü ben, size benzemem!

Basit varlıkların bana küçük nasihatleri, küçük kelime oyunları. Onlar hayatları boyu duvarlara konuşmuşlardır. Olmayan ihtimalleri savunmuşlardır. Neyi değiştirebilirler ki? Başkasının hizmetçisi iken neye müdahale edebilirlerki? Onların yeri mutluluktur. Ötesi yok. Diğerlerininki karanlıktır. Ötesi yok.

Sen! Çelişkili gözlerle bana bakan zavallı yaratık! Anlayamamışken daha neyi düşünmeye çalışıyorsun ki? Evine dön! Orada seni mutluluk ve sıradan hayat oyunları var. Onlarla dans et. İnancını yitirme. Çünkü sen, inançtan başka bir şeye muhtaç değilsin! Eğer geleceksen buralara hala basit oyunlarınla, hakkında verilecek hükmün altından kalkamayacaksın. Umut ettiğin yerlerde olmayacaksın. Başkalarına muhtaçken kime ne yararın dokunabilir ki beyaz dünyanın sevaplarından başka? Hala soramıyorsun kendine, çünkü kendinden korkuyorsun. "İhtimaller ne olursa olsun, umutlarım büyük mü?" diyemiyorsun. Başkalarının kelimeleriyle mi alt edeceksin karanlık dünyanın insanlarını? Bu neyin umudu diye sorayım sana... Hatta cevabını da vereyim. Koca bir hiçlik!

Varolmayan şeylere umut bağlamak, varolan şeylerden umudunu kesmek demektir!

Bu yüzden dön evine! Hayatındaki ve gelceğindeki bütün kötü ihtimalleri yık. Mutluluğunu sonsuzluğa ada. Allah'ın dünyaya sarkıttığı iplere beyaz dünyada yapış; çünkü sen, karanlık dünyada o ipleri göremezsin!

Pek az insan görür. O iplere karanlık dünyada yapışan insanlar... Onların savaşı sonsuza dek sürse de. Hatta yüz defa kahrolsalar da, yolun sonu sonsuzluğa geldiğinde zafer onlarındır! Sen beyaz dünyanın çocuğusun. Senin zaferin ancak beyaz dünyada gerçekleşir, gerisi olmayan ihtimallerden ibarettir!

Kal orada! Yaklaşma bana! Çünkü çok başkayız! Çünkü karanlık dünyanın içinde birşey biliyorum ki... Ben onlardan biri olmayacağım!

Biteceğini mi sandınız? :memnun

Bu konu DoomSword tarafından düzenlendi(2008-06-17 16:28, 16 yıl önce)
Öss bitti egemen abim geldi heyt be hoşgeldin:D:D
Hoşgeldim Aramıza DoomSword (:
Hogeldiniz .
hoşgeldin :)
Silindi
Master
3.1
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa doom geldi ulan 2 gundur spawnsas falan biliyor gelmeni o kadar çok istedimki keşke başka birşey isteseydim :asik2

Hoş geldin Nerdesin sen ya
Silindi
Master
3.1
Eh Öss bittiğine göre, ortaya çıkış zamanı gelmiştir sanırım? :)
Silindi
Master
3.1
Geldide geçti bile vallah senin yokluğun çok kötü bir daha gitme :asik2
ByTymaron : aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa doom geldi ulan 2 gundur spawnsas falan biliyor gelmeni o kadar çok istedimki keşke başka birşey isteseydim :asik2

Hoş geldin Nerdesin sen ya

:O_o
Silindi
Master
3.1
Bekle konuyu araştırıyorum geçenlerde demiştim doomsword Gelse diye ama tabi sen nerden hatırlicaksın
sen o konuyu bul bi :D , nedense ben hatırlamıyorum.:)
Silindi
Master
3.1
Gittiğimde böyle değildi u-s. Sanki kullanıcılarda biraz eksilme var gibi.
Ben seni karıştırdım ya doğana söylemiştim konu burda

https://ultima-strike.com/forumlar-m-mesajlar-q-35074-d-25.html

Evet özgürler yeni platform açtı çoğu kişi orda ben 2 platformada takılıyorum çünkü beni herkes burada tanıdı bırakmayıda düşünmüyorum burayı
eksilmede var artmada var.ama eskiler gitti biraz..
Silindi
Master
3.1
Bu arada yazım hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Bu konuyu hoş geldin beş gittin demek için açmadım. :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.