Evet arkadaşlar bu 2 staffın konuşmalarına dikkat edelim :)

Megatrounu merak ettim oyuna girdim görünmezdim safede bir baktım bug oldu yetkilelere page attım bir baktım geldi biri hapise çekti orada ne göreyim ?

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Saygılar...

Bu konu Awe tarafından düzenlendi(2010-09-21 11:16, 14 yıl önce)
İmageshack yüklersen hepimiz görebiliriz.
Şimdi oldu :)
Staflarda Saygı ve Sevgi Bir Arada Gözlerim Yaşardı
king :)
erelbanu : Staflarda Saygı ve Sevgi Bir Arada Gözlerim Yaşardı
erelbanu : Staflarda Saygı ve Sevgi Bir Arada Gözlerim Yaşardı

Ağlıyıcam şimdi :) :P
Awee neyin peşindeisn lan :D
Staff olmak istedi de staff yapmadılar heralde...
saçmalamayın arkadaşlar :) neden staff olmak isteyim çok nadir giriyorum artık vakitim olmuyor, eğer staff olmak istesem diğer sunucuları tercih ederdim merak etme ;) konu kilitlenebilir gereği yapılıyor.

@Believe

birşeyin peşinde değilim page master'a uyuz oldugum için bunu buraya yansıttım.
Ah yavruum Esenyel de,Nimloth da staff almadık diye ne kadar da sinirlenmiş güzelim bebişim.Ortalık malı olmuşsun hala konuşuyorsun.
Syntax : Ah yavruum Esenyel de,Nimloth da staff almadık diye ne kadar da sinirlenmiş güzelim bebişim.Ortalık malı olmuşsun hala konuşuyorsun.
@evet nimloth başvuru yaptım yalan yok, yeri geldin playerım oldun sinirlenmekle bunun ne alakası var bu mantığı çözmüş değilim şuanda ortalık malı olaçak olsam şuanda buraya yazmazdım ve özelden yazdıgım kelimeler yetti kızardın şimdi buradan birşeyler yapmaya çalışıyorsun biraz büyüyüçeksin polemik yaratmıyorum ve konuyu saptırmaya gerek olmadığını düşünüyorum bebişim lafını öğren yoksa sen sapıkmısın ? güldürdün beni yine sağol:)
@awe,
ara sıra nokta, hiç olmazsa virgül ya.. çok zor değil. açık konuşmak gerekirse hiçbir şey anlamadım yazdığın şu son mesajdan.
senin anlaman değil önemli olan diğer arkadaşların eğer anlayabildilerse :)
Syntax : Ah yavruum Esenyel de,Nimloth da staff almadık diye ne kadar da sinirlenmiş güzelim bebişim.Ortalık malı olmuşsun hala konuşuyorsun.

Daha yapıcı yorumlar yapın ya çocukmusunuz :no

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.