Arkadaslar ben Denedım bende Oldu Şimdi yapmanız gereken cok basıt yanlızca 4 ontur harcayarak 48 kontur kazanıcaz şimdi bılıyorsunuz Bır cok yerde reklamları var ıste oyun ındır muzık ındır falan gıbı bız bunları kulanarak kontur kazanıcaz ılk once uye olmak ıstıyormus gıbı mesaj gonderıp oparatorden onaylamak ıcın mesaj geldıgınde ıptal edıcez ve hattımıza otomatık olarak 48 kontor yuklenıcek Şimdi yapmamız gereken
BIG 558411 yazıp 6600 mesaj gonderıcez ( BIG ıle sayılar arasında bır Bosluk olucak )musuz gıbı daha sonra onlar bıze bır mesaj gonderıcek evet yazıp gondermemız ıcın fakat bız evet yazıp gondermıcez onun yerıne gelen mesajı cevaplama yolu ıle IPTAL yazıp buyuk harflerle gonderıcez ve 1 dakıka ıcınde kontur cebınızde şimdi yapılısını anlatım
BIG 558411 Yazıp 6600 Gonderıyoruz Gelen mesajı cevaplama Yolu ıle IPTAL Yazıp tekrar gonderıyoruz
Bu memlekette bilmem kaç milyon hat sahibi var.Herbirisi böyle birşeyi denerse ne olur?Bırak şirketi Türkiye batar.Kanmayın böyle şeylere Kimse babasının hayrına kontor dağıtmaz.
Dostum bu bır bu sırketın yaptıgı acık ben sadece acıgını soluyorum sıze yapıp yapmamak sızın elınızde bu adamlar melodı kontur dagıtıyoruz dıye mılletı kandırıyolar .......... ucu bırazda onlara degsın ıstedım :)