İyi yakşamlar Arkadaşlar son 1 saatten beri büyük bir zor durumdayım Bazı sitelere giriş yapamıyorum youtube ve bazı siteler knight'taydım tam koxp kurdum televizyon izlemeye gidiyordm dedim 1 kes daha bakıyım bi baktım char disconnect yemiş banlandı sandım sonra msn den arkadaş bir şey yazıyordu baktım ve bi baktım internet yeniden bağlanılıcak diyor sorun gider çıktı dedim ne oldu sonra internete tıkladım google açıldı google'a girdi ve bazı sitelere girmedi msnye girmiyor Knight'a girmiyor Ultimaya girmiyor bunun sebebi ne olabilir 2 tane modemim var modemlerimi değiştirdim taktım ne yapmam gerek lütfen yardımcı olunuz büyük bir zorluk altındayım ve modemimin 4 tane ışığıda yanık.Yardımlarınızı bekliyorum
Şimdiden teşekkürler..:utangac1
Ne zamandan beri bu sorunla karşı karşıyasın acabağa ?
Yaklasik 30 dakika oldu bende de ayni sorun var sanirim genel bir sorun.
Benimde 30 dakikadır aynı sorun var.İnşallah bir yardım sever yardım eder bize :asik2
Bleki de izmir'e has bir sorundur aramaya calistim telekomun adsl destek hatti kilitlenmis sanirim aranmiyor bile
Ben istanbul'da oturuyorum inşallah dediğin gibi genel bir sorundur..
Valla msn'de baglanmiyor belirli birkac siteye girilebiliyor
İstanbuldayım aynı durumdayım msn giriyor ama face ve youtube girmiyor.
Tamam herkesin aynı problemi var kısa sürede düzelir.Ben sadece bende olan bir sorun sandım teşekkürler.
Microsoft ucmus hicbir sitesine girilmiyor
Off Off ben uyumaya gidiyorum sabaha gelir inşallah.Mutlaka bir modeme res çevirip deneyim ;-)