Evet sevgili ultima-strike halkı 7 yıllık ultima hayatıma bu yıl Öss nedeniyle 1 yıl ara vermeye karar verdim. Çok sevdiğim bu platformada veda edeyim dedim. Ağustosda dersanem başladığı ve yarın tatile gitceğim için bugünden sonra beni bu platformda göremeyeceksiniz. Hepiniz allaha emanet olun. Kendinize iyi bakın. Hakkınızı helal edin.
Not: 1 yıl nasıl dayanacağımı bilmiyorum
Teşekkürler:
Slothere: Ustam herşey için saol hakkını helal et. Sen olmasan ben hiçbir şey yapamazdım herşey seninle anlam kazandı

Bu yıl için sağol. İyiki tanışmışım senle
Leon Jade: Senin yerin hep ayrı olacak. İnşallah geldiğimde sunucu açık olur ve devam ederiz. Seni unutmayacağım.
Alcholic: Kardeşim seni sevdiğimi bil. Senden de çok şey öğrendim. İnşallah başladığın sistemleri yarım bırakmazsın artık ve bugsuz yazmaya başlarsın
xwerswoodx: Hamit arkadaşlığın için saol. 1 yıla for ve localleri öğrenmezsen geldiğimde konuşmayacağım senle
Localated(Alpex): Ring of War'da actionuna hasta olduğum dışarda görünce gözümü kırpmadan kaçtığım bir adam

Seni kesmek hiç nasip olmadı ama bu yıl tanışmak konuşmak nasip oldu. Yardımların için teşekkürler. İnşallah 1000 playerı da görürsünüz...
Razor: Erdem seni ne kadar çok sevdiğimi bil. İnşallah başarılı olursun hayatında.
Excessive: Hasan abi çok saol herşey için.
Nexiel: Yerime iyi bak

Seviyorum seni... Kızlara çok takılma
Raistlin: Her ne kadar bu mesajı okumayacaksanda kaan abi bana bu oyunu gösterdiğin ve öğrettiğin için çok teşekkürler
Thulann: Amen*** 7 veya 8 scripterı : Valla seni görünce başladım scriptinge. Çok saol bana bu zevki yaşattığın için.
Infernus: Serkan saol arkadaşlığın için inşallah sende birgün Fenerbahçeli olma zevkini yaşarsın
Someone: Kaancım hayatında başarılar. İyi yerlere gelirsin inşallah...
Maglor: Sende saol arkadaşlığın için. Görüşemedik doğru düzgün ama beni inşaatten izlediğini biliyorum
Xantier: İyi bi çizgi yakaladın. Devam et kaliteli bir iş yapıyorsun...
Hepiniz kendinize iyi bakın.
ELVEDA U-S ELVEDA ULTİMA