Selam arkadaşlar şuandan itibaren Ultima Online dünyasına son veriyorum.Son vermemin sebebi ise bu aralar okulu ve üniversiteyi ciddiye almam.Baktım ki Ultima Online herşeyimi kötü yönde etkiliyor bende buna bir son vermek istedim ve herşeyi tadında bırakmak istedim.Bunca zaman bana emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi ve minnettarlığımı sunarım.Ne yapsamda Ultima ile derslerimi bir arada yürütemiyorum bunun için bu kararı almış bulunmaktayım.Şuan çok mutluyum.Şunu unutmayın eğer bir şey sizin hayatınıza engel oluyorsa hiç düşünmeden unutun,silin o engeli bende öyle yaptım.Neyse sözü fazla uzatmayayım herkes kendine iyi baksın,hoşçakalın.
Not:Birekaç kişiye teşekkür etmeden geçemeyeceğim.
Nexima:Bu işleri ilk öğrendiğim günlerden beri yardımını hiç esirgemedi ve çok teşekkür ediyorum.
Basic:Kısa sürede çok işler başardın senide tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.
Xonior:İyi bir dost senide tanıdığıma sevindim.
Rowall:Sende çok yeteneklisin ve gördüğüm her yerde yardımcı oluyorsun millete.Ama sunucunu açtıktan sonra pek göremedim seni

Slothere:Çok gizemli.Bir tanışıklığımız yok ama gördüğüm kadarıyla Ultima Online dünyasına adını yazdıracaklar arasındasın.
Xantier:Senide bilgilerinle tanıdım ama pek bir dostluğumuz yok hayatında başarılar dilerim.
İsimlerini unuttuklam muhakkak vardır onun için özür dilerim.Tekrar hoşçakalın..