Selam arkadaşlar şuandan itibaren Ultima Online dünyasına son veriyorum.Son vermemin sebebi ise bu aralar okulu ve üniversiteyi ciddiye almam.Baktım ki Ultima Online herşeyimi kötü yönde etkiliyor bende buna bir son vermek istedim ve herşeyi tadında bırakmak istedim.Bunca zaman bana emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi ve minnettarlığımı sunarım.Ne yapsamda Ultima ile derslerimi bir arada yürütemiyorum bunun için bu kararı almış bulunmaktayım.Şuan çok mutluyum.Şunu unutmayın eğer bir şey sizin hayatınıza engel oluyorsa hiç düşünmeden unutun,silin o engeli bende öyle yaptım.Neyse sözü fazla uzatmayayım herkes kendine iyi baksın,hoşçakalın.

Not:Birekaç kişiye teşekkür etmeden geçemeyeceğim.

Nexima:Bu işleri ilk öğrendiğim günlerden beri yardımını hiç esirgemedi ve çok teşekkür ediyorum.
Basic:Kısa sürede çok işler başardın senide tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.
Xonior:İyi bir dost senide tanıdığıma sevindim.
Rowall:Sende çok yeteneklisin ve gördüğüm her yerde yardımcı oluyorsun millete.Ama sunucunu açtıktan sonra pek göremedim seni :)
Slothere:Çok gizemli.Bir tanışıklığımız yok ama gördüğüm kadarıyla Ultima Online dünyasına adını yazdıracaklar arasındasın.
Xantier:Senide bilgilerinle tanıdım ama pek bir dostluğumuz yok hayatında başarılar dilerim.

İsimlerini unuttuklam muhakkak vardır onun için özür dilerim.Tekrar hoşçakalın..
Hayatında başarılar dilerim. Okul için doğru bir karar umarım bu kararın arkasında durursun herşey gönlünce olsun. Bizimle olduğun zaman zarfı için bizde sana teşekkür ederiz. Ancak bu kati bir elveda olmaması lazım çünkü ultima-strike.com hayatınız boyunca sizlerle olacak bir platform uzun bir süre sonra tekrar görüşmek üzere. Güle Güle

*Şarkı mırıldamaya başlar; Bir kıvılcım düşer önce büyür yavaş yavaş....*
iyi karar vermişsin hayatında başarılar dilerim ama tamamen çıkarmaya gerek yok bence. çünkü içinde her zaman bi özlem kalıyo insanın. zaten -bilmiyorum sadece bana mı öyle- ama ilk başladığımız zamanki gibi UO bağımlılığı yok hiç birimizde. ara sıra tekrar girip sohbet etmek daha zevkli geliyor şimdilerde bana. sende öyle yapabilirsin. kendine iyi bak.
Ben zaten 1-2 senedir ultima oynamıyordum kendimi bu işlere adamıştım.Arada girerim tabiki ama ultimaya değil U-S'a :)
Okul hayatın düzene girdikten sonra bir gün seni tekrar görmek isterim bu bir ''son'' olmasın ''ara'' olsun
Çok iyi bir karar vermişsin hayatında başarılar dilerim. Yalnız Ultima Online bırakılmaz sadece ara verilir :)

Edit: U-S'ye çabucak dönmen dileğiyle (:
U-s yi pek fazla boşlama :) ,

Bende okul , ders , öss ve staj yüzünden netle ilgilimi neredeyse tamamiyle kestim öyle arada misafir olarak konuları incelemekle yetiniyorum
Ben de okul, ders, öss, kurs, staj, her şeyle uğraştım şu anda bile stajdayım hatta oradan yazıyorum. Ama bir gün bile bu siteye girmediğim olmamıştır belki. Çok mesaj yazmıyorum belki ama bütün gün buralardayım. :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.