Merhaba u-s ailesi,eğer avea hattı kulanan kişiler varsa burada yorumlarını paylaşsın...

İlk olarak ben bir yeter çekiyorum.Avea hattımle ne konustum ne bir şey yaptım 184.75 ytl para geldi.Mesajıda şu

'' Sayın abonemiz 23 Ekim 2008 - 22 Kasim 2008 Dönemine ait faturaniz 184.75 Ytl tutarindadır.Son ödeme tarihi 22.12.2008 dir. diye mesaj çekmişler.

Ki ben bu ay sadece 10 dakikalık görüşme yaptım,9 kere mesaj attım 24 tane mesaj aldım.Fatura çılgınlıgına bakın !!! Eğer bu olayı yaşayanlar varsa lütfen paylaşsın.
bende avea kullanıorum ama öle bi şey olmadı bi yanlışlık olmus olabilir veya ek paket vs.. şeyler olabiliyo müşteri hizmetlerini arayp sor derim
Ya aradım,anlatmıyorlarda ...... Ne diyim artık,ilk aylarda çok az para geliyordu , şimdi çoşturdular.
Numara değiştirme hikayelerinin olduğu sırada az yazıp sonra kitliyolar..
hey hey aynen banada ! noluyor ya 300 ytl para geldi baska bir konuda söylemiştim ayni mesaj ! hatta bi arkadasa 700 ytl gelmisti ne oluyor ya ! böylemi insanlari soymaya basladilar?
Beni durmadan bişilere üye ediodu delirdim aradim tüm üyeliklerimi iptal ettirdim iptal ederkende 150 kontorumu yedi ttnet e yakin kufur etmistim.
;-)Niye sabit hat kullanıcısısın paran fazlamı geliyor ozaman o faturayı tıpış tıpış öde
@Aylin Sanamı Sorcak Ödeyip ödemiyeceğini adam burda derdini anlatıyor haksız yere okadar para gelmiş sen olsan dünden razısın demekki kazıklanmaya sende para ... ise öde şu arkadaşın ozaman faturasınıda bayram öncesi sevaba girersin.
Maksat konusmak olsun zaten adamlardaki anlayiş...
Faturalı en iyisi Turkcell
bende turkcellden 10sn taş çatlasa konuştum komuşmadım 20 kontur gitti max 1dk avea turkcell karışımı konuştum 70 kontur gitti anlamadım amaçları nee şrefsizlik yaptıkları !!

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.