Novice
-0.500001
Avatar The Last Airbender - 4.Sezon Geliyor..

4 Ocak 2009 tarihinde Pazar günü saat 11:30' da yeni sezona giriş yapacak. Yayın saatleri eskisi gibi olucak. Cumartesi günleri tekrarı verilecek. Pazar günleri yeni bölüm verilecek..

CNBC-E

Bu konu Nowanka tarafından düzenlendi(2009-01-01 19:18, 16 yıl önce)
Avatar güzel değil yahu bugün izledim çok saçma bence Death Note avatara 10 basar
Evet arkadaşlar ateş kralı yine güç kazanmış :muahaha Yine onunla uğraşıcaklar.
Novice
-0.500001
Avatar Bence Gusel Ama Yine Atesle Urasmaları Banada Kotu Geldi Toprak Yada Hava Daha Fantastik Gelior Bana..
:D ben hayla 3. sezonun 3. bolumundeyim :D bi gazla bi basladım 1 haftada oraya kadar geldim odnan sorna hiç izlemedim nedense :D
o deathnote u yaratana çok küfür ettim. Çok sarıyo galiba kız hala mesaj atmadı. onu izliyomuş 6 saattir fln
Avatarı severim. Dizi bitmişti ayrıca senaristler 3 sezon olacak demişti kitaba göre uyarlayacaklardı. 4. sezon da nerden çıktı ki ?

Death Note konusuna gelince Basic seninde izlemeni tavsiye ederim izlemeye bi başladığında bırakamıyorsun. Bir bölüm daha bir bölüm daha diye diye sabaha kadar pc başında kalıyorsun :D Bizzat kendimden biliyorum.
Nerden izliyorsunuz pc'de anlatirsaniz sevinirim..
avatarada dewam ederim death note uma da dewam ederim narutomuda islwerim :D işte ben buyum :D
Ben 3 günde bitirdim =)
6 kere baştan sona izledim nerdeyse :P
Şuanki projemiz için bir kaç kez daha izlemem lazım :(
Acaba hangi saatlerde oluyak nickde ?
:D.........
:D avatar kim dante kim haha Dantenin 13 bölümlük animesini izleyince avatar kim diceksiniz ;)
Nickelodeon da 10.30 gibi başlıyor sonra 12.30 13.00 gibi tekrarı var. Cnbc-e de 11.30 da başlıyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.