Almanya'nın Bochold şehrinde bir mobilya deposuna giren hırsızlar, içerdeki 2 TIR dolusu mobilyayı çaldı. Kimliği belirsiz kişiler, depoda bulunan Atatürk posterinin üzerine ve Türk bayrağına da bölücü terör örgütü PKK'nın ismini yazdı.

Çin'de ürettiği mobilyaları Bochold'da pazarlayan Erhan Çelik, 1 yıl önce de deposundan 100 bin Euro değerinde mobilyasının çalındığını hatırlatarak, bu kez çalınan mobilyanın değerinin 237 bin Euro olduğunu söyledi. Soygunun muhtemelen cumartesi gecesi gerçekleştirildiğini belirten Çelik, "Hem maddi hem de manevi darbe aldım. Bayrağımıza ve atamızın resmine yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum" dedi. Polisin, çalınan malların TIR'lara yüklenmiş olacağını söylediğini vurgulayan Çelik, "Mal gider, yerine yenisi gelir. Benim asıl üzüldüğüm nokta manevi değerlerimize yapılan çirkin hareketler" diye konuştu.
bi yakalandımı bunları hani pkk hayır eylemleri oluya onların arasına bırakcaksın adam ölsün bişi olmaz kimseye ceza yok veya. adamı bağlıcaksın sırayla o insanlar tokat atıcak şiddet fark etmez yada parmaklarına asit döküceksin tırnaklarını söküceksin dişlerini penseyle söküceksin
Ya Bırak ben Bunların Serefsizliklerini Gectim Bak Müslüman Bile Oldugundan Suphelenıyorum 1 de Suudilerden Ne Bıcım Insanlar ya Bunlar Insanlıgı Gectım Ya Dın Kardesıne Bu Yapılırmı NE Seydır Bu Tanım Yok Allahları Warsa Ondan Bulsunlar Cezalarını
Novice
-0.500001
İsimlerini Agzıma Agızı Gecim Bu Forum a Yazmaya Degmez!

Bu konu HP-Nexiel tarafından düzenlendi(2008-09-10 18:18, 16 yıl önce)
Allah'larından bulsunlar..
oç ları

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.