Sağlam bi sövücektimde mesaj atılmıyor dallamaya.Şikayet etmekle yetindim artık.
şuraya çıplak kadın resmi koysaydın 3453245 kişi altına yorum yazardı.
şikayet ettikte hani bunların arkası kesilmedi kesilmeyecekte. buralarda bunu paylaşıp sinirimizi bozmanın hiç bir manası yok bence, bırakın kendi karaktersizlikleriyle eğlensinler.
Bunların önüne geçemezsinki, bunu kaldırtırsın gider başka bir tane koyarlar. Şu anda bunun gibi bizim haberimiz olmayan ne resimler, videolar vardır internette.
32
some_one
, Türkiye
138.08
1195
0
Anlaşılan zamanında çok fazla can yakmışız, baksanıza adamların kuyruk acısına.. Atalarımız ne demiş ''Yenilen pehlivan güreşe doymaz''
Daha neler neler var afedersiniz aramaya fu*k yazın direk turkey çıkıyor facede türk bayrağına yapılan saygısızlıklarda cabası. Ama dediğim gibi zamanında iyi koymuşuz hala akıllarından çıkaramamışlar. Özellikle yunanlı şerefsizler çok yapıyor.
33
İstanbul
, Türkiye
264.58
2035
28
Duyarlı olmak iyidir. Bakın şikayet üzerine resim kaldırıldı...