Alıntıdır.
Süper ve Ötesi

Şimdi bu yorumu yanlış anlarlar düzeltim bare demek istediğim ATAMIZIN ölümü değil onu bu kadar çok seven insanın olması ve Namına yakışır bir törenle uğurlanmasıdır. Keşke Atamızı o zaman seven destekleyen sayan ilke ve inkilaplarına sahip çıkan insanlar yine olsa

Birşeye dikkatinizi çekmek istiyorum. Farkındaysanız 5. resimde çarşaflı kadın yok Sadece başörtülü kadınlarımız var hemde ön saflardalar milletimiz çarşaf ve başörtü arasındaki farkı umarım şimdi anlar ve o Atatürk başörtüyü kaldırdı diyip atıp tutanlara kapak olur umarım
çok güzel bi paylaşım
.
Novice
-0.500001
Vlla Acıkcası Ilk Defa Goruyorum Ve Cok kotu Oldum Ne Bilim Snki Bi Akrabam Olmus Gibi..

Keske Sunu Bide Bastakiler Gorse..
.
Tymaron : Süper ve Ötesi

Şimdi bu yorumu yanlış anlarlar düzeltim bare demek istediğim ATAMIZIN ölümü değil onu bu kadar çok seven insanın olması ve Namına yakışır bir törenle uğurlanmasıdır. Keşke Atamızı o zaman seven destekleyen sayan ilke ve inkilaplarına sahip çıkan insanlar yine olsa

Birşeye dikkatinizi çekmek istiyorum. Farkındaysanız 5. resimde çarşaflı kadın yok Sadece başörtülü kadınlarımız var hemde ön saflardalar milletimiz çarşaf ve başörtü arasındaki farkı umarım şimdi anlar ve o Atatürk başörtüyü kaldırdı diyip atıp tutanlara kapak olur umarım

sonuna kadar sana katılıyorum dostum..
Nur içinde yatsın.
Keşke orada olabilseydim. Ata'mı görebilseydim ve onu son yolculuğuna uğurlayabilseydim. Nur içinde yatsın.
Atatürk öldüğünde tüm millet ağladı.Şimdiki cumhurbaşkanı ölse kaç kişi ağlar.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.