arkadaşlar 460 gün boyunca çatışanda hela temizleyende aynıdır bunu unutmayın sonucta özgürlüğün gitmiş elinden kep ile bot arasında kalmış insanlıktan çıkmış bir varlıksın 7/24 emir altındasın sabah saat 5 te kalk gece 2 de yat kolay değil gecen kangloo kardeşimede özellikle meslekçi yazıl dedim işte bu yüzdendi resime gelince

antalyalı birisinin erciyesin -20 sinde askerlik yaptığını bi düşünün tatbikat eğitim vs hatıra kalması amacıyla çekilmiş olduğum bir resimdir gerçeğinin yanındada birşey değildir göz korkutma amaçlı değil zaten olamazda herneyse saygı duyan duyar duymayanında canı sağolsun sorun yapacak değiliz

unutmadan bazoooka deip durmuşsunda elimde bulunan tüfek G3 piyade tüfeği olup mavzer etkisi vardır.7.62 mm çapındadır 102 cm uzunluğunda 4,25 kg dır.menzili 1.250 metredir ve hedefe teması esnasında ön taraftan bir bilya gibi girer arka kısımı ise direk parçalar özelliği mermiyi dönerek atmasıdır buda parçalar herneyse canınız sıkılmasın ve konu bu kadar saptırılmasın sadece bir hatıra resmi koymak istedim o kadar
Bu konu Rawnos tarafından düzenlendi(2008-08-22 22:10, 16 yıl önce)