Son bir kaç haftadır gözlemlediğim kadarıyla ultima-strike platforum sitesi eski tadını kaybetmiş. Çok dağılan bu sitede bazı gerekcelerden dolayı aranızdan artık ayrılıyorum iyi kotu herkese tesekkur ediyorum eğer aranızdan birine bir saygısızlıgım olduysa özür dilerim. Artık ultima-strike kullanıcılarının coğu kişileri rencide etmekten çekinmeyen birbirini kuçumseyen en ufak birşeyde arkadaşını satıcak insanlarla dolmuş yarası olan gocunur dıyorum. Kimseye kişisel bir mesaj yollamaya çalışmıyorum. Elimden geldiğince sorunu olan arkadaşlara yardım etmeye çalıştım. Yeri geldi yardım istedim artık birşeyler için geç kaldığımı duşunuyorum ve uzun bir sure aranıza donmeme kararı alıyorum HOŞÇAKALIN. Benimle iletişime devam etmek isteyen arkadaşlar imzamdaki msn ekliyebilir.
Ya Ben Topicde bi espri yapmak istedim Niye bu kadar alındın anlamadım.
Hiçbi kötü amacım yoktu.
O Topiğide Geyik olsun diye açtığını düşündüm.
Üzdüysem çok özür dilerim.
Bunlar küçük şeyler Tymaron'un yaşına bakıyorumda 18 yazıyor bukadar küçük şeyler için kızıp gitmek yakışmadı diye düşüyorum.
Ayrıca burası sana eski tadı vermeyebilir belki bu senin düşüncendir ama yeni gelenlere gayet güzel bir tat veriyor şahsen hala şu forumda sizelere cevap veriyorsam banada eski tadı verdiğinden olabilir.
"Son bir kaç haftadır gözlemlediğim kadarıyla ultima-strike platforum sitesi eski tadını kaybetmiş. Çok dağılan bu sitede bazı gerekcelerden dolayı aranızdan artık ayrılıyorum"
Ayrıca dağıldığını kim söyledi? Ben eskiden hergün online'dım ve bütün günümü burda geçiyordum çünkü hayata dair bir amacım yoktu artık işim gücüm ve hayattan beklentilerim var. Burdan giden herkez için öyle.
Sen gidince tadı biraz daha kaçtı sanki o yüzden daha fazla saçmalamadan online ol bence eminimki offline bi şekilde misafir olarak okuyorsun yazdıklarımızı bak çocuk özürde diledi.
Tek birşey soylemek için online oldum bundan sonra KESİNLİKLE online olmicam sadece mete ile bir konu değil kesinlikle meteyle alakalı bırşey değil bugun bir cenaze olayım oldu ve dediğim gibi bazı şeylerde çok geç kaldıgımı dusunuyorum.
"Son bir kaç haftadır gözlemlediğim kadarıyla ultima-strike platforum sitesi eski tadını kaybetmiş. Çok dağılan bu sitede bazı gerekcelerden dolayı aranızdan artık ayrılıyorum"
Bu sozumude soyle acıklamak artık eski makara yapan kişilerin artık çok az online olduğu ve eski tadı kalmadığıdır bu yuzdende bu sitenin çok dağıldığını dusunuyorum bence konuya kilit gelsin daha fazla kasılmasın bu son postumdu tekrar hepiniz kendinize iyi bakın.
KESİNLİKLE METE KARDEŞİM YUZUNDEN BİR KARAR DEĞİLDİR. ZATEN KENDİSİYLE MSN DE KONUŞUYORUM SORUNUM OLSA YUZUNE KARSI SOYLERDIM
34 Smyrna şu aralar Kuzey Kıbrıs TÜRK Cumhuriyeti
, Türkiye 231.76 691
0
euhuhe bırak geri gelirsin Sanmaki millet arkandan koşucak biri gidiyor 10 kişi geliyor ha olan şuki tadını kaybettiğinden değil artık foruma girememelerinden dolayı gerçekleşiyor SEnde bırakıyorsun forumun tadını kaybetmesine neden olan diğerlerinden oluyosun...neyse bıraktığın için vardır bir nedeni güle güle Hayatta iyi şanslar...