arkadaşlar bilindik üzere araç muayenesi geldi ben istanbulda ikamet edıyorum aracın muayenesini yaptırmaya gittik bi arkdaşımla muayene ettiler kaputumda sol tarafında hafif eziklik var diye geri gönderdiler ben kaputumu yaptırmak ıstemıyorum saterken sıkıntı çekerım diye araba abimin kendisi askerde su ağn ruhsat benim üzerime herneyse yani bildiğiniz istanbula yakın ÖZELLEŞTİRİLMEMİŞ muayne istasyonu varmı varsa soylermisiniz ?? yani devlete ait olan muayne istasyonu varmı Çok sıkışık durumdayım İstanbul yakınlarından örnek:
çorlu,sakarya,zor şartlarda çanakkale,tekirdağ bu gibi çevrelerde bildiğiniz bi yer varsa soylermısınız..
Şimdiden Teşekkürler..
durumunu anlıyorum öyle bir yer varmi bilmiyorum ama devlete bağlı olarak çalısan muayaneler daha sağlıklı oluyor %99.9 civarinda araba sağlam olsun %00.1 civarindada hasarlı olsun gene onu sana yaptırıyor.. yani otobanlar daha güvenli oluyor. sen bu muayaneden geçirmessen zaten satarkan daha zorlanırsın..
tamam da ben arabyı yaptırmak ıstemıyorum ya dusunsene adamın bırı ana avrat sovuyordu neymıs farının içindekı lamba bırısı yukarı bırısı asagıya bakıyor dıye adamı gerı yollanırmı kufur edılır boyle seye adamda kufur ede ede gerı dondu sen 3 5 saat bekle 1 far lambası senı gerı dondursun yanı bu gıbı seylere takılmamak ıcın varmı bıldıgınız devlet ın calıstırdıgı yer onceden boyle degıldı devlet arabana bakıyordu kaput gocmus far ın catlak ruhsata basıyorlardı :D damgayı ama sımdı yok yanı cok zor durumdayım :S
Balıkesir ?

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.