Selamlar beyler

u-s de her türde insna olduğundan dolayı şanş imi burda denemek istedim kendi çevrem bu soruya cevap bulmamı sağlamadı :(

1-2 anime izlemiştim en son Bleach e başladım bleach aşırı derecede sardı hiç birine benzemiyordu

bu sorum geneldir.
https://www.399animeshop.com/ böle bi site buldum burda anahtarlıklar falan filan var çok uygun fiyat a ama ingilizcemde rezalet bişi anlamadım

aptalca olan kısmı burda zaten muhtemelen bu siteden bişi sipariş etsem gelmez deme ?? çünkü site nin sahipleri kim bilir hangi ülkede japonya mı ingiltere mi neresiyse bu konuda sormak istedim önce

bu sorum animecilere =)
2. olarak türkiyenin her hangi bir yerinde böle şeyler satan yerler biliyor musunuz anime izliyen varsa belki bu sorumu cevaplıyabilir ?

https://www.399animeshop.com/anime/bleach-merchandise.php

ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLERRR
bu tarz bir siteden alabileceğini sanmıyorum bleach daha başlamadım başlicam en kısa zamanda ancak Death Note seyretmediysen tavsiye ederim süper ve ötesi bir yapım... Onun haricinde eğer bilmiyorsan bir arkadaşımın sitesi var türkiyenin en iyi anime sitelerinden biri diyebilirim www.animeso.net reklam olacağını sanmıyorum u-s ile bağlantıları tamamen farklı o yüzden siteyi verdim...

Birde anime ürünlerini mtvanime ile bağlantı kurarsan mtv sitesini takip edersen detaylı bilgileri öğrenebilirsin. Yukarıda vermiş olduğum sitenin sahibi ve arkadaşları istanbul cadde bostanda yanlış hatırlamıyorsam bir süre önce Manga kafe açmayı film, dergi ve ürünler satmayı planlıyorlardı ama daha sonra üstüne bir daha bu konu hakkında konuşmadım...
Saoolasin Tymaron

yarın animeso da bi soruşturuyim bakalım bişi çıkcak mı

baska bilgisi olan var mi u-s de :(
Neden gelmesinki yav :huh Kredi kartın varsa alırsın en geç 1 haftada elinde olur. Ayrıca Türkiyedede satan birçok yer var mesela İstanbul kadiköy :)
Nolkon : Neden gelmesinki yav :huh Kredi kartın varsa alırsın en geç 1 haftada elinde olur. Ayrıca Türkiyedede satan birçok yer var mesela İstanbul kadiköy :)

ee bu yabancı bi siteyse teee japonyadan 10 $ için buraya kargo mu göndercek :S

sitenin kimin oldugunu anlıyabilsem bide
-Sidious- :
Nolkon : Neden gelmesinki yav :huh Kredi kartın varsa alırsın en geç 1 haftada elinde olur. Ayrıca Türkiyedede satan birçok yer var mesela İstanbul kadiköy :)

Parasını yatırırsan evet gönderecek :) Uzaklıkla hiçbir alakası yok arkadaşım. İsterse 1 Euro olsun benim aldığım eşyalar vs. Amerika, İrlanda, İngiltere gibi ülkelerden geliyo ona bakarsan. Bak sitede Visa, Maestro, PayPal hepsini destekliyor. PayPalı öneririm güvenlik açısından. ;-)
yollarlar da türkiye de böyle şeyleri satan 1-2 yer var. onlara da hepsi gelmiyo ve tam bilmiyorum yerlerini...
Bence en iyisi netten almak. İllakide bu siteden almanızada gerek yokki. Başka sitelerdende bakabilirsiniz. Mesela burası gibi... ;-)
Nolkon :
-Sidious- :

Parasını yatırırsan evet gönderecek :) Uzaklıkla hiçbir alakası yok arkadaşım. İsterse 1 Euro olsun benim aldığım eşyalar vs. Amerika, İrlanda, İngiltere gibi ülkelerden geliyo ona bakarsan. Bak sitede Visa, Maestro, PayPal hepsini destekliyor. PayPalı öneririm güvenlik açısından. ;-)

sitedede paypal vardi içimi rahatlattın =)

çok saol

nolkon

bide bana ö.m dan yada direk buradn msn bırakabilir misin

sana ordanda sorarım yardımcı olursan ?

bide duyduma göre baya bi para biner üstüne dediler sana gelene kadar o nasil olur :S
Rica ederim :) Seve seve yardımcı olurum msni pm olarak yolladım ;-) Evet kargo ücreti biraz tutabilir. Ama öyle ahım şahım bir fiyat çıkmaz karşına. Birde dediğim gibi illa o siteden almana gerek yok. Hiç acele etme neti araştır daha binlerce çeşidi var...
istediklerim geldi =)

yazdigim siteden sevindirici bi olay

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.