İyi Akşamlar Herkeze.

Öncelikle Sorunumu Anlatıyım :

AltınSoft tan dün öğlen 40 ytl ye Forum Host Paketi aldım.

1 gün geçti aradan açmadılar daha.
Ve Bugünde ne msn e giriyorlar.
Ne Telefonlara cevap veriyorlar.
Akşam Üstü bi kere açtı cep telefonunu konuştuk 1 saat içinde halledip size mail atıcam dedi 2.5 saat geçti.
Şimdide telefonlarını açmıyorlar gene.

Elimde Fatura falan var.
Tazminat Davası açabilirmiyim?
Ya araştırma Yapmadan Host alıyorsunuz.Bu Firmanın ZAten Adı Çıkmış.Biraz Araştırsan Her Sitede Bir Suçlama var.Anında Alıpta burda topic acmanız bence gereksiz.
Ben Topici açıp açmamamın gerekli veya gereksiz oldugunu merak etmedim Andain.
Sadece birşey sordum yardımcı olabilecek arkadaşlar belki çıkar diye.

Yaptık bi cahillik.
@mthN
Sözleşmen warsa dava edebilirsin.Yoksa avcunu yalarsın.
Dediğim gibi Faturam var.
40 Ytl yatırdıgıma dair.
Ozaman Edebilirsin Hemen İzmir Bayraklı Dan Mahkemeni Aç Bencede Hakkını Al Ağbi
Sözleşme ayrı fatura ayrı.Faturanda aldıgından bi saat sonra açılacaktır die bişey yazıomu?Yazıosa imzalarınız war mı yok.Faturayla en fazla ödediğin parayı alırsın.

Adam istediği sürede açar elinde sözlesmen v.sn yoksa.
Sitelerinde 7/24 Destek diyor HİÇBİR msnleri açık değil.
Maillerime cevap yazmıyorlar.
Telefonlarını açmıyorlar.
KOnuştugumuzda parayı yatırdıgınızdan 1 saat sonra açarız demişlerdi.
Ben Okulum var akşam yapalım dedim domain i düşüniyim hem dedim.
Tmm dediler.
Bugün zor bela açtı bi kere telefonunu 1 saat içinde halledicem çok yogunuz bitek sizin işiniz yok gibisinden konuştu adam.

:(

Sitelerinde 30 gün para iadesi fln yazıyor ama.
Sitede yazması bişey değiştirmez.Ben şimdi gidip abudik-kubidik-host.com die site açarım cep telimi yazarım milletten parayı alır yollarım.Elinde bi belge olması lazım anlıyacagın sözlesme gibi sanırım.
Eğer faturada herhangi bir bilgi filan varsa bence faturada geçerli sayılabilir.
Şimdi mail attılar.. :

03-11-2007 18:59 - SUPPORT DEPT Yoğunluk nedeni ile size geç geri dönebildik fakat dün akşam sizden domain ismi belirtmenizi istemiştik belirtmediğiniz için işleminiz geç yapılabildi. Hizmetinizi birazdan aktif edip size bilgi vereceğiz.
-----------------------------------------------------

Diye :)
Sonuç ?
Kuruyorlar Forumu. :)
Silindi
Apprentice
2.5
Adamların haklı sebebleri varmış.
Bunada Sebep Bulun Plz Bn Uo Host Aliodum Serverime Ve 1 Ay Bakaya Gidecek Vakitim Olmadi. Ve 2 Gun Sonra para Yatirdim Ve 2 Ay Oluo Yok o Makineyeyimiş Cok Kişi Sipariş Etti de Nüfüs cuzlaniniz fotokopisini istiyorlar da vermediler makineyi boşuna para gitti

Host Alacak Arkadaşlar Bende Bu Firmadan Almayin.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.