Sitenin her tarafında doluşan reklamlara bir yenisi daha eklendi gözümüze sokarcasına..Biz de burada Lucretius'a fikir vermek açısından yeni reklam alanı fikirleri üretebiliriz.
Mesela;
Radyoya reklam araları eklenebilir.
Kategorilerin isimlerine eklenebilir. (örn. XxX UO'nun sunduğu "Ultima Online Genel" bölümüne hoşgeldiniz gibi.)
Mesaj yazmadan önce bir reklama tıklama zorunluluğu getirilebilir.
24 saate bir önümüze çıkıyo ve kapatabiliyoruz. sorun edilmesi gereken bişey değil bence.
@Sitenin her tarafında doluşan reklamlara bir yenisi daha eklendi gözümüze sokarcasına.

hem böyle diyorsun hemde verdiğin çözüm pek iç açıcı değil. Evet U-s'ye faydalı bişi ama herkez tıklamak zorunda değil değil mi ? Gerektiği kadar fazla bile olduğunu düşünüyorum .. Ben şahsen firefox kullanıcısıyım İexp benim sadece yazılım ve web , ftp gibi işlerde işime yarıyor ve Lucretius'da dediği gibi kapanmıyor ve 10 sn sonra inmiyor dediği fikiri de bende tesadüf buldum dışardan gelen biri için çok rahatsız edici bişi bilmiyen için ..

Daha kenara biyere koyulabilir ama böyle +18 siteler sitesine benzer ortada olması açıkcası rahatsız edici , beğenmedim değil , beğendim ama bazı reklamlar fazla ve yanlış yerde gibi sanki... Tabi benim fikrimce : )
Radyoda reklamlar olsa çok güzel olur.
Benim kastettiğim yalnızca o reklam değil.Etrafa bir bakın bakayım kaç reklam var?Ücretsiz domain veren sitelere dönmüş.Tepkim ona.

Bu arada yeni bir fikir daha geldi.
Adresimiz reklamveren sitenin subdomaini olabilir.(ultima-strike.xxx.com)
biliyorum anladım dediğini bende hoşuma gitmiyor eski U-s herşeyi hoşuma giderdi.. Ama yönetim açısındanda bak kaç kişi gidip reklamlara gidip tıklıcak ? gidip tıklayın dese kalitesini düşrürü bence yetkili kişi dediğin bence güzel ama subdomain reklam.ultima-strike.com gibi bişide cok ilginç duruyor :utangac2 ama o reklamlardan bende rahatsızım ve benim en nefret ettiğim şey forumda alt,üst veya mesaj ortalarına giren Ah o reklamlar :no yönetim açısından baktığındada sonuna kadar haklılar işte
Expert
34.0001
banada çok itici geliyor ve o tarz bekleme zorunluluğu getiren reklamlar siteden soğutur ben okumak zorunda değilim ki kimsenin serverını.
ayrıca firefox kullanan bi insan olarak kapanmamasıda kötü olmuş.
4 yıldır karşılıksız hizmet veren bir site hiç düşündünüzmü neden 4 yıl sorunsuz hizmet veriyor?
hiç kimse karşılıksız hizmet vermez. Elbet bi karı vardır hiç kazancı yoksa bile bu site sahibi olduğu için bile mutludur bunu unutma buda karşılıkdır. Ciddi tasarımla uğraşan biri için bu en büyük ödül şahsen ben yaptığım site sahibi olmasamda proje olarak başkalarınada yapsam o siteyi ben yaptığım için o siteler girdiğimde mesaj gördügümde bile mutlu oluyorum daha neler neler bence herşeyin karşılığı var. Ha kazanç olarak diyorsan ben uo reklamlarına karşı değilim çok da güzel hizmet. benim kastım su virüslü siteler gibi çıkan reklamlar yazı neysede alıştık onlarada her siteden şu son zamanlarda fazla resimli olur oldu bide şu altda geçen 3 uyarı her gördügümde bi hatamı yaptımda bana uyarı gelmiş gibi geliyor sanki beni uyarıyor xD
Sen demek istediğimi çok çarpıttın ama
Tymaron : 4 yıldır karşılıksız hizmet veren bir site hiç düşündünüzmü neden 4 yıl sorunsuz hizmet veriyor?

Reklamlar ??

//////////////////

Ayrıca reklam olarak, radyo iyi olabilir ama Dj sürekli şarkı çalıyor.Mesela radyoyu chatli bir hale getirirseniz ve daha zevkli ve yayın akışı yaparsanız neden olmasın ? Sonra Dj sohbet etsin, espiri patlatsın gülelim.Hem gülerken yazışalım.Bunu bir düşünün ...
günde 1 kez çıkan bir reklam bu ayrıca kapatılabiliyor. Türkiye'nin en çok hit alan siteleri haber sitelerinde bile olan bu reklam niye bu kadar rahatsız etti ? ayrıca bunu ne tartışabiliyorsunuz nede şikayet edebiliyorsunuz. Ama şu konuda haklısnız firefox'da bug var bu konuda çalışıyorum.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.