Yoo :D Meslek Lısesı Okuyorm Elektrık Bolumu Ama 2 senem kaldı {lise 3 'üm) walla ben mezun olunca ne olcak onu bıle bılmıyorm .
Ben sözel okuyorum fakat notlarına baktığımızda TM senin için daha sağlıklı olur.

Üstelik lise 2 de seçilmiyormuydu alanlar ?
yabancı dil seçemezmisin? çok avantajlı
Spawnsas :
berkanu : düz lise mezunu ne olursa olsun bişey olmaz ;)

sen şimdi geldim burda okuyan bütün düz liseli arkadaşları ezdin.çevremde düz lisede okuyup çok iyi yerlere gelmiş insanlar var.yanim birini karalamadan önce iyi düşün.

senin dediğini esas alırsak anadolu liselerinin puanı düz liselerinden ve meslek liselerinden yüksek.meslek liselerinide burda ezmiş oluyorsun;-)

ne ezmesi türkiye'nin gerçekleri bunlar sizlerde biliyorsunuz ayrıca sırf düz lise de değil hangi lise olursa olsun sonuç değişmez
eheh yanlıs yazmısım evet lise 2'de seçiliyor. bizim okulumuzda yabancı dil yok ah olsa yabancı dilim çok iyi ortalamam 84'ten 4 düştü. kamu alanları için TM gerekiyormuş sanırım onu seçeceğim
Master
59.2997
Sakın arkadaş, eş, dost etkisi altında kalma. Hangisini yapabileceğini düşünüyorsan ve hangisine daha fazla meraklıysan ona yönelmelisin. Unutma ki bu başlıkta yapılan eleştiriler de sana sadece fikir verecektir. Burada denilenlere göre karar vermen durumunda ileride olabilecekler sonucunda "bir site vardı geleceğimi etkiledi" dememelisin.
düz lise mezunuyum hiç tınlamadım liseyi eşit ağırlık okudum , çünkü bu ülkede sayısalda hiçbir mühendis özellikle makina,bilgisayar gibi özel meslekler hiçbişi yapamıyor kendilerine zaten okulda bişi öğrettikleri yok kendinigeliştiremıyoda mezun oldukdan sonra çünkü olanak yok. Düz liseden mezun olmama rağmen çok da iyi geleceğim var hangi işimi sayiyim? özel ünv öğrencisiyim ^^
Spawnsas : sen yabancımı okuyorsun pertev?:selektor
evet yabancı dil okuyorum ve en kolayı o çünkü rusça japonca çince gibi alternatif dillerin puanları yerlerde sürünüyor
ANadolu Teknik lisesinde okuyorum Bilgisayar bölümü veri tabanını seçtim bu sene bakalım ne olucak :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.