evet arkadaşlar acele olarak yazıyorum KV basladı herneyse arkadaşar burada ailenize şakalar yapın delirtin şaşırtın ailenizi acık olarak belirttim fotoda aman fotodada belirttim sakın annenıze bbanıza yapmayın aralarında sorunlar başlar herneyse sakın yapmayın yani neyse buyrun bana abim yaptı ilk soruda soyle oldu :D
Onurun ilerideki meslegi ne bu soru
cevap :D : Onurdan bi bok olmaz salagın teki o :)
tabi ben cıldırdım başladım sövmeye ip.e dedim :D ondan sonra 2. soru olarak sorduk
onur sana az önce kufretti bu olay hakkında ne düşünüyorsun yazdık soru
cevap olarak abimler onur bana bidaha ip.e deme azına sı..rım senin yazdı deli oldum :D
herneyse abinize ablanıza teyzenıse halanıza herkeze yapın ama tanıdıgınız bırıne yapın olurda arkadasınız annemın kızlık soy adını bılsın bakalım derse orada patlarsınız herneyse ben kactım size iyi eğlenceler..
Kusura bakmayın yazıyı hızlı yazmak zorunda kaldım turkceye onem verırım ama kv yede onem verırım :D saygılar...

Buyrun Site:https://www.peteranswers.com/

Buda anlatım Ss ı

Hadi Herkeze iyi şakalaşmalar aman haa klavyede gizli bölmeye cevabı hızlı yazın elinizden anlamasınlar :D
ben aNlamadım napcamı ya :S
Bu başlığı u-s de kim açıcak diye merak ediyordum , "Administraktor" :) .
hiç birşey anlamadım
abi vallahi çok pis keklendim sinirime dokunmadı değil :D sonra açayım dedım :) millet yararlansın biraz adam sinirlendirsin :D
sexy 1 anlamıyacak bırsey yok yukardakı kutucuk cevabı yazagaın kutucuk
alttaki kutucuk da soracagın kutucuk yani abin geldi benim kilom kaç sor bakalım buna dedi sen tmm dedin abinin kilosu 70 diyelim yukarıya yazarsın peter,o şişkomu tam 70 kilo gibisinden bişey yazarsın ama burda yazan dediğim gibi çıkacak sen oraya yazdıgın turkçe cevap oraya ıngılızce olarak please answer the questions olarak cıkaca cevabı yazdıktan sonra entere bas aşagıdaki yerede
peter Abimin Kilosu Kaç Acaba Bana Söylermisin? yazıcaksın soru ısaretı koymayı unutma ve o tarıyacak yukarıda yazdıgın cevabı aşadıakı boş alana yazıcak ve abin hayretler içinde kalıp 2. soruyu soracak temel kavram bu anlamıyacak bişey yok
mesela şu şakayı yaparken nokta koyun ve sorunun cevabını yazın
mesela soru şu olsun "En kral ultimacı ve en kral insan kim" Siz üst kısma sunu yazacaksınız
".en kral kişi ve ultimacı MagLor'dur.."Ama orada
"Peter, please answer the following question:" olarak gözükür..
Alt satıra soruyu yazın En kral ultimacı ve en kral insan kim sorusunu işaretlediğiniz zaman alt kısımda ilk olarak yazdıgınız cevap çıkar..
he koçum buragım kralsın ya :D seviyorum seni :D
8)güzelmiş :D 100 kontör kazanmak istermisniz?
tamam anLadım şimdi teşekkür ederim.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.