Neophyte
-1.7
Arkadaşlar babam bilgisayara aile koruma şifresi koydu bende birşey yapamıyorum.İnternete hiç bir türlü girmiyor internetin en küçük şeyini bile yakalayıp şifre soruyor bunun bir çözümü varmı?Şu an nerdeyim diye sorarsanız internet cafeye geldim ve yarın da gelebilirim şimdi bilen biri varsa cevap yazarsa eve gidip çözücem bu işi :D.Bu arada TTnet Allah Belanıı!!!
Novice
-0.500001
Bu Bi Program mı??
Neophyte
-1.7
evet ya Offf şimdi kalkıyorum zaten programı kaldır dersen ondada şifre istiyo :(
Novice
-0.500001
Bak Blki Olabilecek Bi Sey:

F8 le Gir Guestten Sora O Programın Bulunduu Dosyadan 2-3 Sey Sil Olsn Bitsin Olmadı Exesini sil..
o programı sil kurtul

ha birde öle babalara van kurban:)

Bu konu Spawnsas tarafından düzenlendi(2008-11-06 19:41, 16 yıl önce)
nowankanın dediği işe yarayabilir, f8 den güvenli modla açarsan şifre sormaya bilir onu dene bi.
Novice
-0.500001
Ben Hıc Sevmiom Cnku Bnmkide Ole..
Neophyte
-1.7
şimdi format attım bilgisayara dayanamadım bidaha yüklerse yandım :D ve dediğiniz gibi o programın klasöründen 2 3 şey silmiştim ama hata veriyodu yani direk internet bağlantısını kesiyodu korkmaya başladım tekrar yerine koydum :D güvenli modu denememiştim ama birdaha olursa aklımda bulunsun sağolun başka bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim :selektor
Novice
-0.500001
Bak Aynı Programı Bu sefer Sn Kur Sifre Snde Olsun Baban Kırmaya Calıssın..
Neophyte
-1.7
bu arada ben kuramıyorum denedim ama zaten kurulu diyo sinir oldum şu an yok ama kesin yarın kurucak :(
O program öyle zart diye kırılsaydı ttnet onu üretmezdi :)
Neophyte
-1.7
tamam arkadaşlar ben bi yolunu buldum bilgisayarda girilen şifreleri gösteren bi program yükledim bilgisayara zaten oturumada şifre koydum babam giremiyor :D şifreyi silincede programı yüklesede şifreyi öğrenicem ve istediğim zaman giricem;-)
Sam inside
Neophyte
-1.7
bende yüklü bi program var ama masaüstünde onun bir banneri var onu kaldırabilsem tam süper olacak :D
Bence babandan kurtuL

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.