arkadaşlar internetten tüm konuların anlatımı olan videolu öğrenim amaçlı bildiğiniz bir site varmı. şimdiden teşekür ediyorum.
youtube.com :O_o
Novice
0.1
youtube.com
https://www.ingilizcedersanesi.com/?Modul=Dersler

Google.com adresinde sadece "İngilizce dersleri videolu anlatım" yazmam yeterli oldu..
ingilizce'de başarıya ulaşmak istiyorsan hayatına sokmalısın onu. yaşamalısın yani. alt yazılı ingilizce filmler izlemek, ingilizce şarkılar dinlemek ve belli bir seviye ilerlettikten sonra yabancı arkadaşlarla sohbet etmek ingilizceni hissedilir derecede ilerletir :)
İngilizce filmler izlemek ve müzik dinlemek sadece şiveni değiştirir ingilizce bilgini yükseltmez. İngilizce öğrenmenin tek yolu pratik yapmaktır. Yani tabiki önce birkaç kural öğreniceksin ama kuralları bildikten sonra tek yapman gereken pratiktir, pratikle hem yeni kelimeler öğrenirsin, hemde konuşmayı öğrenirsin. "Anlayabiliyorum ama konuşamıyorum" 'olayının temel nedeni pratik yapmamaktan kaynaklanır.
Adept
4.3
Kitap okumak öncelikle.
Aspel : İngilizce filmler izlemek ve müzik dinlemek sadece şiveni değiştirir ingilizce bilgini yükseltmez. İngilizce öğrenmenin tek yolu pratik yapmaktır. Yani tabiki önce birkaç kural öğreniceksin ama kuralları bildikten sonra tek yapman gereken pratiktir, pratikle hem yeni kelimeler öğrenirsin, hemde konuşmayı öğrenirsin. "Anlayabiliyorum ama konuşamıyorum" 'olayının temel nedeni pratik yapmamaktan kaynaklanır.

Kendi deneyimlerime dayanarak söyledim, alt yazılı filmleri eğer dikkatli izlerseniz ingilizce bilginiz çok da güzel yükselir. Sonuçta pratik yapabilmek, günlük konuşmalara katılabilmek için de konuşanların nasıl konuştuğunu gözlemlemek çok faydalı olacaktır. İngilizceyi yaşamak gerekir öğrenmek için. Yaşamadığımızdan ve eğitim kalitesinin düşüklüğünden görüyoruz ki ilköğretim 4'ten beri öğretilen ingilizcemiz ne hallerde...Kitaptan öğrendiklerinle pratiğe dök bakalım neler çıkıyor ortaya ;-)
Aynen hocam katılıyorum, bizim yabancı dil eğitimimizdeki ana problem budur zaten. Normal bir Dil anlatım dersi havasında görüyoruz, fakat bu bizim ana dilimiz değil ki önce pratik yaparak rahat konuşmayı öğrenmemiz gerek, derslerin ağırlıklı olarak soru cevap / sohbet havasında geçmesi gerek. Bilgi tabikide olucak fakat aynı zamanda dialogda olucak yani ikisi eşit olmalı.
@FairyTaLe

Bazı özel dil kursu veren dersaneler vb mevcut, benim arkadaşım istanbulda yazıldı aylık 390 Tlye hızlı ingilizce kursuna, yaklaşık 4 ay gitti ve şimdi sular seller gibi konuşuyor, benimde sana tavsiyem hevesin varsa sende bi kursa yazıl derim internet üstünden pek bişey kavrayamazsın.
İngilizce konuşarak öğrenilir . okulda boşluk doldurtuyolar yok metin yazdırıolar durmadan . bu zamana kadar bi halt öğrenemedim okuldan ingilizceyi şimdide aynı . ama konuş deseler konuşurum çok rahat . bunuda lovelockdown'un dediği gibi altyazılı film ve dizilere vede yabancı oyun sunucuları sayesinde öğrendim . amerikanlar actiona çıkınca ister istemez öğrenmek zorundasınız :D . bide voobly var tabi eski oyunları online oynamayı sağlıyo ordada baya öğrendim . internetten dersleri öğrensen bile pratik yapmadan oturmaz

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.