Arkadaşlar 3-4 senelik aradan sonra tekrar Ultima Online hayatıma geri döndüm. Hayatımı kazanmamı sağlayan bu oyun yapımcıları olan 'Origin' e ne kadar teşekkür etsem azdır. Lakin 'Origin' in batıp 'Ea Games' tarafından satın alması da cabası neyse. Şu fani dünya da yaşanması gereken en güzel bişey Ultima Online oynamak. Kimisi nefret eder,kimisi anlamaz,kimisi küfür eder,kimisi çok sever bu hep böyledir. Herşey için aynı şeyler geçerlidir.

Ben diyorumki şuanda piyasada gördüğüm kadarıyla 'Race','Level' veya kendine has tarzda bi Uo sunucusu yok. Eskiler bilir ***** yu. v2.0 olarak aynı map aynı 'Race' sistemi fazla abartı olmayan sistemler,özel evler,özel harita ile tekrar ****** canlandırmak istiyorum. ***** nun eski ekibinden olarak ben ve eski sorumlulardan onay aldıkdan sonra Thierry ve Faust ile konuşdukdan sonra açmamda sakınca olmadığını ve Thierry gereken desteği vereceğini belirtmişdir.

Yeni Harita
Irk Sistemi
Özel Binekler
Özel Npcler
Özel Evler
Özel İtemler
Irklara Özel Sistemler

Daha aklıma gelmeyen diğer sistemler..

Sizce ****** yu tekrar hayata geçirsek nasıl olur ?

Bu konu Slothere tarafından düzenlendi(2009-01-30 15:03, 16 yıl önce)
bence şuan zamanı diil çünkü herkes bir yere dağılmış durumda benim düşüncem şu aralar 3-4 sunucunun birleşmesi çünkü gerçekten sunucular birleşmedikce aralar açılıp gidecek ve 10 üyeyi geçen srverler bile olmayacak yakında tavsiyem ortak server... ***** e gelirsek sen biraz daha bekle gerekirse yaza kadar dur server hazır dursun ama onlineye açma çünkü emin ol ki yaza kada bir çok server çökecek ;) :D

Bu konu Slothere tarafından düzenlendi(2009-01-30 15:09, 16 yıl önce)
server hep oldu ve herzaman olucak. yaza kadar birçoğu çöküp birçoğu açılcak. fazla azalmıyo piyasadaki serverlar. bu nedenle açıcaksanız açın ve kendinizi deneyin. eski serverların yeniden oluşumlarında çoğunlukla gördüğüm bir player kaygısı vardı. türkiyedeki şuanki uo playerlarının durumuna eskiler adapte olamıyo ve az player dolayısıyla player kaygısına düşüyo ve şuan ki playerlar bence menfaatleri olmadıkça serverlara gitmiyor. Burda edit yokmuş diye gelen adam diğer bir servera bize edit yapıcaklarmış diye gidebiliyo yani static bi oyuncu kitlesi yok şu aralar.
xwerswoodx : bence şuan zamanı diil çünkü herkes bir yere dağılmış durumda benim düşüncem şu aralar 3-4 sunucunun birleşmesi çünkü gerçekten sunucular birleşmedikce aralar açılıp gidecek ve 10 üyeyi geçen srverler bile olmayacak yakında tavsiyem ortak server... noir e gelirsek sen biraz daha bekle gerekirse yaza kadar dur server hazır dursun ama onlineye açma çünkü emin ol ki yaza kada bir çok server çökecek ;) :D
zaten bir cok sunucu açılıp kapanacak yenileri gelecek ki yazın daha fazla olucakdır açılma süresi işte 16-17 yaşındaki arkadaşların karne hediyeleri fln derken olay büyüyecek beklemenin anlamı yok.

Basic : server hep oldu ve herzaman olucak. yaza kadar birçoğu çöküp birçoğu açılcak. fazla azalmıyo piyasadaki serverlar. bu nedenle açıcaksanız açın ve kendinizi deneyin. eski serverların yeniden oluşumlarında çoğunlukla gördüğüm bir player kaygısı vardı. türkiyedeki şuanki uo playerlarının durumuna eskiler adapte olamıyo ve az player dolayısıyla player kaygısına düşüyo ve şuan ki playerlar bence menfaatleri olmadıkça serverlara gitmiyor. Burda edit yokmuş diye gelen adam diğer bir servera bize edit yapıcaklarmış diye gidebiliyo yani static bi oyuncu kitlesi yok şu aralar.

Kendimizi denemek değil olay şu eski herkes'e söyledim açarsan oynarız valla özledik dediler.****'de edit yokdu olanlar banlanıyordu şimdi bi kaç arkadaş çıkıp nasıl yoktu diyecekler neyse...Eskide kalan eskidir ben sadece o dünyayı yaratmak istiyorum eski **** haritasi,**** düşüncesi..

Bu konu Slothere tarafından düzenlendi(2009-01-30 15:04, 16 yıl önce)
ben oynadım **** de yine açılsa yine oynarım ama burada bi emek vermek söz konusu ve sadece player yok diye kapanacaksa tadında kalsın. eğer böyle bir amacımız yok sadece eski ****** canlandırıp devam ettirmek istiyoruz derseniz ben mutlu olurum :)

Bu konu Slothere tarafından düzenlendi(2009-01-30 15:05, 16 yıl önce)
Basic : ben oynadım **** de yine açılsa yine oynarım ama burada bi emek vermek söz konusu ve sadece player yok diye kapanacaksa tadında kalsın. eğer böyle bir amacımız yok sadece eski ***** canlandırıp devam ettirmek istiyoruz derseniz ben mutlu olurum :)

Tabiki player için değil amaç sadece eski günler bitmesin ordaki yazılar,playerlar ne bileyim herşey güzeldi. Tekrar açılırsa zaten burda reklamlarda görüceksiniz veya bu konuyu takip etmeniz yeterli (kilitlenmezse eğer)

Bu konu Slothere tarafından düzenlendi(2009-01-30 15:13, 16 yıl önce)
bu başlık bile reklam olarak sayılabilir o yüzden bu başlıkda değilde reklamlarda görürüz biz başarılar.
Basic : bu başlık bile reklam olarak sayılabilir o yüzden bu başlıkda değilde reklamlarda görürüz biz başarılar.

Amacım reklam değil acaba o eski playerlarımız,bizimle duruyormu yani hani burda genelde scripter veya ownerlar var onların tavsiyelerini almak ben sormadan da açardım aa gelin açıldı falan diye. Ama her zaman sormakda fayda var...
şuan ki oyuncu kitlesinde o kadar çok eski player yok olanlarda scripte ownerlığa döndü. biraz zor eski günler ama eski kalite yakalanırsa kolaylaşır tabiki
Basic : şuan ki oyuncu kitlesinde o kadar çok eski player yok olanlarda scripte ownerlığa döndü. biraz zor eski günler ama eski kalite yakalanırsa kolaylaşır tabiki

Inşallah olucak ben uzun soluklu olmasını istiyorum eski ***** gibi 1 yıl değil de Uo yaşadıkca kalıcakdır.

Bu konu Slothere tarafından düzenlendi(2009-01-30 15:09, 16 yıl önce)
haklısın karne hediyesi falan ama bu dünyada bir kuraldır ki insanları zayıf zamanda vurursan eğer rahatlarsın bence tek başıına başlama gerekirse 3-4 tane küçük kapanmaya yakın serverle anlaş onları anlaştır ama edit falan olmayacak serverler birleştrin acc ler sıfırlansın server yeniden kurulsun ***** adını kabul edenlerle yola devam edersiniz ki yıkılacak serverlerde kabul edileceğinden şüpem yok ama 3-4 kişilik serverlerle anlaşmanın manası yok çünkü gelenlerde edit için gelmiştir ;) :D

****** eski playerlarındanım belki hatırlarsınız Mukan Eltebeer
gerçekten çok zaman geçirdim noir'de ve Ultima Online dünyasında en çok sevdiğim haritadır;fakat yaş grubuna bakarsan noir playerlarının çoğu artık 23 25 26 yaşındalar ve oynayanlar pek kalmadı.Örneğin Noir Lominadze ( Şeref Bey ) şuan Skyturk'te görevli bir reklamcı en basitinden kalmadı o playerlar :)

-Quardrux : ****** eski playerlarındanım belki hatırlarsınız Mukan Eltebeer
gerçekten çok zaman geçirdim noir'de ve Ultima Online dünyasında en çok sevdiğim haritadır;fakat yaş grubuna bakarsan noir playerlarının çoğu artık 23 25 26 yaşındalar ve oynayanlar pek kalmadı.Örneğin Noir Lominadze ( Şeref Bey ) şuan Skyturk'te görevli bir reklamcı en basitinden kalmadı o playerlar :)

Mesajlarımız reklam içerikli diye düzeltiliyor anladığım kadarıyla. Neyse eminim onlarda duyduğunda döneceklerdir.
Master
59.2997
[WJD]-Sexy :
Basic : bu başlık bile reklam olarak sayılabilir o yüzden bu başlıkda değilde reklamlarda görürüz biz başarılar.

Amacım reklam değil acaba o eski playerlarımız,bizimle duruyormu yani hani burda genelde scripter veya ownerlar var onların tavsiyelerini almak ben sormadan da açardım aa gelin açıldı falan diye. Ama her zaman sormakda fayda var...

Ne kadar amaç reklam olmasa da başlık tamamen reklam gibi olmuş. Yani herkese böyle bir hak verdiğimiz zaman forumun halini düşünemiyorum, dakika başı herkes kendi sunucusu için xx uo açılıcak ne dersiniz, ne düşünüyorsunuz vesaire. Tarafsız bir platformda buna izin veremeyiz maalesef.

Kilitlendi.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.