xwerswoodx :
bence şuan zamanı diil çünkü herkes bir yere dağılmış durumda benim düşüncem şu aralar 3-4 sunucunun birleşmesi çünkü gerçekten sunucular birleşmedikce aralar açılıp gidecek ve 10 üyeyi geçen srverler bile olmayacak yakında tavsiyem ortak server... noir e gelirsek sen biraz daha bekle gerekirse yaza kadar dur server hazır dursun ama onlineye açma çünkü emin ol ki yaza kada bir çok server çökecek

zaten bir cok sunucu açılıp kapanacak yenileri gelecek ki yazın daha fazla olucakdır açılma süresi işte 16-17 yaşındaki arkadaşların karne hediyeleri fln derken olay büyüyecek beklemenin anlamı yok.
Basic :
server hep oldu ve herzaman olucak. yaza kadar birçoğu çöküp birçoğu açılcak. fazla azalmıyo piyasadaki serverlar. bu nedenle açıcaksanız açın ve kendinizi deneyin. eski serverların yeniden oluşumlarında çoğunlukla gördüğüm bir player kaygısı vardı. türkiyedeki şuanki uo playerlarının durumuna eskiler adapte olamıyo ve az player dolayısıyla player kaygısına düşüyo ve şuan ki playerlar bence menfaatleri olmadıkça serverlara gitmiyor. Burda edit yokmuş diye gelen adam diğer bir servera bize edit yapıcaklarmış diye gidebiliyo yani static bi oyuncu kitlesi yok şu aralar.
Kendimizi denemek değil olay şu eski herkes'e söyledim açarsan oynarız valla özledik dediler.****'de edit yokdu olanlar banlanıyordu şimdi bi kaç arkadaş çıkıp nasıl yoktu diyecekler neyse...Eskide kalan eskidir ben sadece o dünyayı yaratmak istiyorum eski **** haritasi,**** düşüncesi..
Bu konu Slothere tarafından düzenlendi(2009-01-30 15:04, 16 yıl önce)