ABD'yi dehşete düşüren canavar!

ABD'De varlığı tartışılan Montauk Canavarı'nı gördüğünü söyleyen iki tanık daha ortaya çıktı.

The Telefraph'ın haberine göre geçen ay sahile vuran Montauk canavarı tüysüz derisi ve keskin dişleri ile sahile vurmuş ve görüntüsüyle dikkat çekmişti.

Önce bir internet sitesinde yayınlanan haber ve fotoğraf daha sonra Fox Nexs ve CNN tarafından da haberleştirilmişti.

12 Temmuz'da canavarın ilk fotofrağını çeken Jenna Hewitt, karlıştığı bu canlının neye benzediğine dair hiç bir fikri olmadığını söylüyor.

26 yaşındaki Hewitt, kumsalda oturacak bir yer ararken insanların bir şeye baktığını gördüğünü ve yanlarında gittiğinde ise hayretler içinde kaldıklarını söylüyor.

Bölgede yaşayan insanların ise bu yaratıkla ilgili çeşitli teorileri var. Köpek, rakun ya da bir çeşit deniz canlısı olabileceği konuşuluyor.

Kaynak : Milliyet.com.tr

Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2008-08-01 18:59, 16 yıl önce)
az önce bu haberi okumuştum :)
Vay vay vay mahlukatu böcekmidirr uzaylımıdır ? Yanlız suratı itabariyle şeytani bir şeyler sezdim :huh Amerikanın yasa dışı deneylerinden biridir mutlaka. Denize atıncada sahila vurdu garip :p
Hmm enteresan birşey bayıldım...
Öküzümsü bişey:O_o
Tosun bu be. Deniz tosunu :)

Edited;

Ayrıca Sabah Gazetesinin haberine göre ise;

Montauk Canavarı uzaylı mı?
ABD'nin New York eyaletine bağlı Montauk kıyılarına vurduğu öne sürülen "canavar" hakkında birçok spekülasyon yapılıyor. Fotoğrafı ilk kullanan gawker.com internet sitesi, yaratığın sahile 13 Temmuz'da vurduğunu öne sürdü. Yaratığın bir mutant geliştirme programının parçası, kabuğu olmayan kaplumbağa ve uzaylı yaratık olduğu varsayımları ortaya atıldı. Sualtı Araştırmaları Merkezi fotoğrafın sahte olduğunu iddia etti.
Yani artık milleti oyalamak için saçma sapan haberler yayınlamaya başladılar.
Bende Daha Yeni Gördüm milliyette çok garip bir yaratık.
ilginç.:)
Nolkon : Vay vay vay mahlukatu böcekmidirr uzaylımıdır ? Yanlız suratı itabariyle şeytani bir şeyler sezdim :huh Amerikanın yasa dışı deneylerinden biridir mutlaka. Denize atıncada sahila vurdu garip :p
gibime gelio
bence bu olayın ülke sorunlarının üstünü örtmek için suni gündem yaratmak için yapılmış bir kandırmaca olduğunu düşünüyorum bence bu ya photoshop la yapılmış yada rahimde gelişememiş bir köpek !!!!!! bizim ülkemizdede var örneği temcid pilavi gibi pişirilip pişirilip önümüze konulan türban..:D
acaba başka bir hayvanla çiftleştirilmiş ve onun yavrusu olabilirmi? mesela domuzla inek gibi
Ayakları olduğuna göre bunun denizden çıktına asla inanmam.Bir zamanlar Türkiye'de bir bebek çok kötü bir şekilde doğmuştu.Hatırlarsanız insana benzemiyordu ( :( ) Buda onun gibi birşeydir sanıyorum.
Bu canavar dedikleri yaratık gerçekse koskoca yayım kuruluşları bir tane fotografını çekmez uzaktan çekilmiş bir resim belliki fotoshop

Bu canavarsa onu bulanlar CİA mi o kumsalda hiçmi insan yok bulan adam direk fbi mı aradı gerçek olsa video bir ton fotografı olur.
Köpeği denize atmışlar yıllarca durmuş sonra karaya vurmuş karadada güneşte bu hale gelmiş..
Resmen öyle bişi yani.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.