1,600 ytl'ye alınıp, annem tarafından özel bir kaç günde kullanılmıştır. kutulu, faturalı. acil ihtiyacımdan ve yeni modellerin çıkmasından dolayı 300ytl' e satıyorum arkadaşlar. evet,dünyanın en küçük handycami;

https://www.sony.com.tr/product/sdh-min.../dcr-pc55e

özellikleri:

# i.LINK™ (DV girişi / çıkışı)
# Handycam İstasyonu
# Carl Zeiss® Lensleri
# 800.000 piksel Gelişmiş HAD CCD
# 10x Optik Zoom / 120x Dijital Zoom
# 3,0" Hibrit LCD
# Aktif menülü dokunmatik ekran
# Noktasal Metre, Noktaya Odaklanma
# Gelişmiş USB Streaming (video CD yazma)
# Etkin arayüz yuvası
# Slide Show Plus
# STAMINA 1 s 50 dak

ayrıca satın alacak arkşada yanında 2GB SONY Memory Cartıda hediye ediyorum.

istanbul civarı elden teslim edilir.

only messenger : { [email protected] }
elektirikli posta : { [email protected] }
Niye bu kadar ucuza satıyon o zaman ?? Ucuz malda hayır yok derler bizim o taraflarda.Yemegin en ucuzu nasıl zehirli ise, malın en ucuzu sahtedir.
her işin içindede bir şey aramayin be.. Adam yazmiş ''yeni modeller cikti diye satiyorm''..
video kameraların 2. elleri 0 larıyla aynı orantıda satılmaz arkadaşım. makinenin herhangi bir sorunu yoktur ilgin için teşekkür ederim.
Madem satıcan o kadar fiyata,git okut :) İyi para alırsın ...Sorunu varsa bilemem.
arkadaş fiyatı iyi söylemiş bence makina evet 1600e almıştır (zamanında) ama teknoloji bu hemen fiyatlar aşşağı ini veriyor ortalama civarı 350-420 arasıdır arkadaş piyasanın altından satıyor... (bu işlerle uğraştığım için biliyorum)
şu anda fiyatı 250 ytl'e indirdim arkadaşlar acil ihtiyacım var, alıcı olursa istanbul içi kadıköy civarında buluşabiliriz. söylediğim gibi herhangi bir sorunu yok.
Ben n72 ilk çıktığında almıştım şimdi telefonu satmayı düşünüyorum alış fiyatına 150YTL geçmiyor aldığımda 700'e almıştım...

Kutusu ve garantiside duruyor =)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.