guzel olmus fakat site eskisine gore daha cok kasıyor eskisinde cok rahat kasılmadan geziniodum şimdi firefox 3 kullanıom kasılma var. 2. sorun uye girisini bi turlu nerden yapıcagımı bulamadım en son brinizin profiline tıklayarak dogru sayfaya yonlendirildim. bide forumun her sayfasının altına cevap yazma ekranı gelse iyi olcak forumdaki arkadasların postlarına alıntı yapıp silerek cevap yazıyorum. ama genel olarak iyi su kasılmada bi olmasa süper olcak. iyi calısmalar...
Cevap yazma ekranı bulunuyor zaten..
2. en üst sağ tarafta üye girişi yapabilirsiniz..
Merhaba arkadaşlar..

Uzun zamandır siteye bazı olaylardan dolayı girmiyordum.. Ama gereksiz bir hata yaptım sanırım.. Tekrar aranıza olmaktan mutluyum.. U-S ailesine 4. yılımız hayırlı uğurlu olsun diliyorum..

Beni tekrar aranıza alacagınızdan emin oldugumdan dolayı böyle bir yazı yazıyorum.. Tüm U-S Ailesine hayırlı olsun dilerim..
US 4 yaşına girmiş , benim kullanıcıda 4 yaşına girdi maşallah =) 2004 ten beri kayıtlıymışımm
Kinova : US 4 yaşına girmiş , benim kullanıcıda 4 yaşına girdi maşallah =) 2004 ten beri kayıtlıymışımm
Evet :) Bu arada senin gibi ilk zamanlardan insanları görmek mutlu ediyor beni.

@vebruer

Hoşgeldin.
Ee Lucre bana ne ısmarlıyorsun?

Kutlamak lazım böyle günleri :D
Yeniden Selamlar,

Geçen sürede yapılanlardan bahsedeyim.

+ site üzerindeki pek çok hata onarıldı.
+ script için kullanılan code tagi düzenlendi.
+ script bölümü yeniden düzenlenerek, yayına sokuldu.
+ uo sunucuları bölümü yeniden daha düzenli bir şekilde aktif edildi.
( sunucunuzu eklemek istiyorsanız buradan reklam kurallarını inceleyip, sunucunuza uygun gordugunuz kategoriye gidip "yeni sayfa ekle" sekmesi ile sunucunuzu ekleyin)
+ 2 adet dosya editörü alındı.

Bu arada yakında sitemize ayrıntılı bir uo rehberi eklenicek fakat yayına girmesi geçikebilir. Çünkü tamamen bitirmeden yayına sokmayacağız.
berkanu : Sayın yetkililer öncelikle sitenin yeni teması çok güzel fakat bazı zorluklar buldum.

1-.Eskiden aramada çıkan sonuçlar daha anlaşılırdı şimdiki aramada pek bişey anlayamıyoruz çok zamanımızı alıyor arama sonuçlarını düzeltirseniz çok sevinirim.
2-Aramada buldugumuz sonuçlara grince bizi forumlara atıyor konuya girmiyor.

şimdilik bukadarı buldum.çözüm bulursanız sevinirim..

İyi Çalışmalar..

mert21 : Siteye her girişimde 60 gün hatırla seçeneğini seçtiğim halde bir diğer girişimde otomatik giriş yapmıyor. Sizde de var mı bu sorun ?

ps: Yanlış yere açtım galba :con

Tek konu başlığı altından devam edelim.

Bu konu Genesis tarafından düzenlendi(2008-06-27 12:32, 16 yıl önce)
Arkadaşlar hala 2 adet haber editörü alımı devam etmektedir. Başvuru yapmak isteyen arkadaşlar buradan ayrıntılı bilgi alabilirler.

not: dosya editörü alımları bitmiştir.
hayırlı olsun
online pasta keselim ultima strike 4 yaşında :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.