Bilmis oldugunuz gibi sitemiz bayagi dokumanli scriptlere sahiptir yalniz benim bir dusuncem var bunu Lucretius ilede konustum kendisi bana birakti ve anket'e sunmaya karar verdik. Kisacasi yapmak istedigimiz sudur ;;
1- Butun Sphere scripts'de olan scriptler silinecektir.
Q: Neden?
A: Cunku ayni scriptten min. 10 tane var (sadece adi degistirilmis vs.)
A2: Cunku suan 415 tane scriptten max. 300 tane bugli ya da calismiyor.
Yapilacak islem;;
Scriptler tamamiyle silinecek ve biz bilgili bir kac scripter tarafindan sizin bize yolladiginiz scriptler gozden gecirilecek ve oyle script arsivine eklenicektir. Test edilecek bugsiz ise siteye eklenicektir. Boylelikle bir cok arkadasimiza bugsiz, calisan script vermis olacagiz.
Bu konu hakkinda dusuncelerinizi yazarsaniz sevinirim.
Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2006-11-14 19:08, 18 yıl önce)
ben size dosya olarak göndereyim hepsini kontrol edin ama bende 1 tane veya 2 tane buglu vardır onlarda internetten indirdiklerim ondan sonra vazgeçtim şimdi kendim scprits yazıyorum böylece bug olmuyor!!
fıkır guzel script alacagin zaman hıc ugrasmazsın yok su bugı var yok sunda calızmaz uyarlaman lazım fılan dıye
ama bası yanlıs bence hepsını sılmek yerıne bir sure script eklemeyı durdurup hazır scriptlerden buglı olanlarin bugı giderilse sonraa 55i icin yazılmıs dıerlerınde calısmayan scriptler sılınse daha ıı olmazmı ?