Alexis :
Iyide sizde guvenlik onlemlerini almazsaniz zaten hacklenirsiniz.
Sunucuya websiteye giren cok var izinsiz olarak ama birsey yapmadiklari icin bunu T.C Savciligina Suc duyurusu yapamazsiniz.
kaynak www.spymastersnake.org
Turkiye'nin onde gelen web-guvenlik forumlari..
Yani misal sitenin tamamen aynisini fotokopisini bile cekebilirler ama onlarin deil sizde bulunan aciklardan dolayi yararlaniorlar.
Ogrenmis olursunuz =)
Kotulemek niyetim yok ama bence aciklarinizi gozden gecirin misal "mysql-injection" Tum sunucu sahipleri bunun onlemini yapmazsa ki UO oyunculari genc kesimden olusuyor bunu daha ogrenmeleri icin bin firin ekmek yemeleri gerek ama olduki bazilari ogrendi ; basiniz agriyacaktir emin olun ..
Optum ..
İyde sen niye bu kadar çok akıllısın eminim hack işinide sen yapmışsındır. Muhabbete bakarmısınız siz önleminizi almazsanız yaptığımız yasal ne güzel İstanbul be oldu bende gördüğüm güçsüz herifleri döviyim dışarda kas yapsalardı çalışsalardı diyim o zaman

yaşın kaç abem senin yada iq nu ölçtünmü sen hiç ? hacklenen site değil birader Hacklenen özel bir kullanıcı hesabıdır. Bunun da ne kadar yasal olup olmadığına bırak senin gibi bilmişler değilde sorumluları karar versin. Gerçi bu işde bir işler dönüyor kaç hacker çürüdü benle uğraşırken bu olayda da hack yok gibi görünüyor birileri bişiler karıştırdı ama ben sustum çıkar yakında elbet kokusu !
TRKNT ;)
Bu konu Slazy tarafından düzenlendi(2006-03-04 22:27, 19 yıl önce)