Merhaba arkadaşlar.
Ultima-Strike.com Yönetimi olarak editör alımı yapılacaktır.
Counter-Strike: 2 kişi
Haber Editörü: Turnuva duyuruları, Klan maçları ve videoları, Yeni Mod Duyuruları, Kritik sXe sürümleri vs.
Döküman ve Dosya Editörü: Eski ve önemli yere sahip dökümanlar güncellenicek, yeni hit alabilecek dökümanlar ve dosyalar.
Ultima Online: 2 kişi
Gündem: UO Sunucuları hakkında objektif haberler yayınlayabilecek ve Herhangi bir sunucu ile bağlantısı olmayan.
UO Genel: UO'nın çıkardığı yeni paket, program ve güncellemeleri hakkında haberler.
Diğer Oyunlar: 2 kişi
(Half Life, Diğer Oyunlar,Warcraf/Wow, Quake Serisi, AoE Serisi, NFS serisi, Knight Online, vs)
Wow Editörü: Wow hakkında döküman, dosya, haber yayını ile ilgilenicek 1 adet kişi.
Diğer Oyunlar: Genel olarak diğer oyunlar kategorisindeki alanlarla ilgilenicek yetkili 1 adet kişi.
Webmaster: 1 kişi
(Genel, Php/perl, Html/Dhtml/Css, Grafik/Flash, Asp/asp.net, Ajax/Java Script, Veritabanları, Hazır CMS Sistemleri, C/C++/Java)
Webmaster Editörü: Basit PHP Scriptleri, CSS ve XHTML dökümanları, Basit Ajax ve JS uygulamaları hakkında dökümanlar.
Sinema: 1 kişi
Sinema Editörü: Güncel Vizyon Filmleri ve Klasikler hakkında bilgiler, anketler ve haberler.
Toplam alınacak kişi sayısı: 8 kişi
Başvurular
[email protected] adresine yapılacaktır.
Başvuru yapanların yalan ve yanlış bilgi vermesi sonucu dikkate alınmayacak ve ultima-strike.com hesabı kapatılacaktır.
Başvuru yaparken sizden istenilenler şunlardır
Kullanıcı Adı: (sitemize üye iseniz)
Ad,Soyad:
Doğum Tarihi: Gün/Ay/Yıl
Tc Kimlik No:
Yaşadığı Şehir:
E-Posta:
MSN:
Başvurduğu Bölüm:
Başvuru Sebebi:
Referanslar:
Örnek Başvuru:
Kullanıcı Adı: Anemon
Ad Soyad: Mert Mehmet Muhalı
Doğum Tarihi: 23/05/1988
Tc Kimlik No: 123456789
Yaşadığı Şehir:İzmir/Hatay
E-posta: [email protected]
Msn: [email protected]
Başvurduğu Bölüm: Sinema
Başvuru Sebebi: Sinemaya karşı büyük bir ilgim var. Sık sık sinemaya giderim. Torrent,rapidshare tarzı yerlerden eski filmleri bile indirip izlerim, Film yorumları hakkındaki siteleri sürekli takip ediyorum)
Referans : Daha önce XXX isimli film sitesinde editörlük yaptım fakat sahibi ile anlaşamadık veya (kovuldum) veya (Kendi isteğim ile çıktım çok yoğundum) referans vericeğim kişi XXX site sahibi veya (yönetici,editör)
[email protected]
Başvurular bu şekilde olucaktır. Olumsuz değerlendirilen başvurulara geri dönüş yapılmayacaktır.
Referans bölümünde verdiğiniz referanslar sizin için artı olabilir. Fakat daha önce böyle bir görev almadıysanız yazmak zorunda değilsiniz.
Görevler: Editör alınan arkadaşların görevleri editör oldukları bölümün düzenini sağlamak , yeni şeyler eklemek ve gündemi takip etmektir.
Kurallar: Görevini yapmayan arkadaşlar 1 kereye mahsus uyarılır. 2. Uyarıda editörlük yetkileri elinden alınır. Sitenin editör kişi tarafından zarar görmesi, küçük düşürülmesi, illegal, warez içerik yayınlaması gibi durumlarda ultima-strike.com kişi hakkında hukuki olarak işlem yapma hakkına sahiptir. Editör olan kişiler bu kuralları kabul etmiş sayılır.
Teşekkürler.
Bu konu Anemon tarafından düzenlendi(2010-06-02 11:35, 14 yıl önce)