Avatar : 2006'dan beri hizmet verip yer sağlayıcısı olmayan tek firmasınız sanırımi :P, yer sağlayıcı belgesi için başvurduk şeklinde cevap vermeyin ya da 2006 dan beri hizmet veriyoruz dediğiniz tarihi düzeltin ki böyle diyorsanız 7 senedir yasal bir iş yapmıyorsunuz.
Ayrıca sunucular üzerinde bulunan HDD'ler için herhangi bir RAID bilgisi yok ve bu HDD'ler SATA' mıdır nedir göremedim sitede. Veri korumasına yönelik raid bulundurmuyorsanız pek güvenilir bir hizmet vermiyorsunuz demektir.
Yapihost :Avatar : 2006'dan beri hizmet verip yer sağlayıcısı olmayan tek firmasınız sanırımi :P, yer sağlayıcı belgesi için başvurduk şeklinde cevap vermeyin ya da 2006 dan beri hizmet veriyoruz dediğiniz tarihi düzeltin ki böyle diyorsanız 7 senedir yasal bir iş yapmıyorsunuz.
Ayrıca sunucular üzerinde bulunan HDD'ler için herhangi bir RAID bilgisi yok ve bu HDD'ler SATA' mıdır nedir göremedim sitede. Veri korumasına yönelik raid bulundurmuyorsanız pek güvenilir bir hizmet vermiyorsunuz demektir.
2006'dan beri aynı firma ile devam ettiğimizi belirtmedim beyfendi.2006 dan beri bu piyasanın içerisindeyiz dedim lütfen dar açılı bakmaktansa geniş açılı bakın konyahosting alt yapı sorumlusu kreamedya yazılım geliştirme ve güvenlik sistemleri sorumlusu olmak üzere 2006 yılından beri hizmet veriyorum bilginize.İncelediğimde sunucu reklamlarında yapılan eleştiri tarzında benzer sorularla burada ve diğer platformda karşılaşmaktayız.Birincisi biz ultima online yada xx tarzı bir sunucu açmıyoruz hizmet veriyoruz.Bizi eleştirebilmek için hizmet almanız gerekir neyin ne olduğunu bilmeden ne söz sahibi olabilirsiniz nede bilgi sahibi firma olarak bu son mesajımız olup sanırım bu 2 platforma yakın durmaktansa seviyeli durup hizmet vermek daha mantıklı iyi akşamlar.
Avatar : Hiç bir şekilde ne başka platformda ne de siteniz dışındaki hakkınızdaki yazıyı okumadım. Direk olarak sitenizdeki hakkınızda bölümüne girdim ve orda 2006 tarihinden itibaren yapı hosting vesayre şeklinde bilgilendirme yapmıştınız. Şimdide gelip beni yalancılıkla itham ediyorsunuz. Bukadarını görmedim. Düşmeyelim bukadar. Size çamur atsam nolur atmasam nolur. İşim gücüm yok size çamur atmakla uğraşıcam. Tesadüfen başlığınızı görüp sitenizi ziyaret edip buraya yazımı yazdım. Verdiğiniz linkteki adreste bulunan başlığınızı bir kere bile göredim ki o platforma uzun zamandır girmedim.
Düzgün bir dille sorulacak bir yanı yok bunun. Size güzel bir dille yazdım fakat siz kimsiniz şeklinde bana bir karşılık verdiniz. Bu konular üzerinde yıllardır çok hassasım. İnsanların yanlış yönlendirilmesini istemem. Sitenizde okuduğum yazı gayet net ve anlaşılırdı. Üzerinizde oynayıp gelip burda beni farklı şekilde yargılamanızda gerçekten anlaşılır gibi değil. Şuana kadar sizin tahmin edemeyeceğiniz kadar sizin yaptığınız işleri zamanında yapmış birisi olarak, büyük çaplı ya da orta çaplı bütün firma adı altındaki kuruluşlarda bu bilgilerin eksiksiz ve net olarak gösterildiğini gördüm.
İsterseniz , turkticaret, natro, markum ya da tonlasına girip kendiniz inceleyebilirsiniz. Sizden ricam r10.net'e bir başlık açmanız ve hizmetlerinizi belirtmeniz. Başlığı açtıktan ertesi günü buraya linki koyun ve yorumları herkes görsünBenim yazdıklarım hafif kalır.
Kolay gelsin.
Avatar : Ben hiç bir şekilde hizmet vermiyorum. Benden web site tasarım hizmeti alan kişilere ulaşabilecekleri web hosting firmalarına yönlendiriyorum uygun fiyatlı ve güvenilir olanlarına. Konuyu bana bağlamanızda ayrı bir olay.
https://www.markum.net/list/list.asp?Microsoft-Hyper-V-Cloud-VDS-Server=&ktgr_id=508
Buyrun, sol üstte yazıyor sanırım yoksa benim gözümde bir problem var sanırım. Aynı şekilde diğerlerindede mevcut. Koyduğunuz linkler web hosting paketleri.