Efe TATAR :
Her zaman dediğim gibi ne kadar ucuz olursa olsun Ultima Online ile ilgilenen kişilerden hosting alışverişi yapmayınız.
Başarılar Olba Holding :bagirma
Connector & Sphere Pack & Web Design & Grafik & Hosting
Kendi imzanızla çatışıyorsunuz sanıyorum ki Efe Bey ? Hem Connector, Sphere Pack hemde Hosting..
zak :
sdfdsf lan kayda değer birşeyler yapıyor olsalar uo serveri için satacakları 3-5 vpsin peşine düşmezler zaten.
Dünya'nın en büyük Verimerkezlerinden bir tanesi şu anda aylık 5$ a yani 11 TL cik sattığı sanal sunucular ile para kazanıyor
Joshepx :
Adamlar büyük holding o yüzden 10-20 liraya vps satıp,hizmet vermek istiyorlar.Amaçları tamamen hizmet inanın yahu artık 
Bir üstte cevabını verdim,
Efe TATAR :
Rol, yok öyle birşey.
Olba bilişim değil Holding.
Efe Bey, sizin geçmişinizi bilirim, iyi tanırım yaptığınız ahlâksız işler, sunuculara saldırılar, ddos ataklar, bizden almazsanız saldırı yaparım veyahut aylık bana şu kadar para vereceksiniz yoksa saldırırım tavırlarınız. Bunları sadece ben değil bu camiadaki herkes bilir ve yine söylemek isterim ki bunlar maalesef yalnızca benim iddiam değil,
kralbenim77 :
bu efe tatar denen ** nun adresi falan yokmu gidip ****** ******* 100 lira için neler yapıyo para vereceğinize gidin nerde oturuosa balıkesirmi neresiyse gidip dayak manyağı yapın *cnu bu ne lan her servera saldırıor kim lan bu ** allahmı amk töbe töbe korkuonuz para atıonuz şerefsize !
** hesap kapatıldı
kons2 :
Her yerde efe tatar arkadaşım deme bence yine sitenizin aylık trafiğini bitirirler bak :)
Yani burada diyor ki gariban, Efe param bitti artık saldırma lütfen, Efe Bey'de diyor ki : " Yapıcak birşey yok, satana kadar bu şekilde devam edecek. "
ve daha onlarcası sadece yukarıdaki arama kutusuna " Efe Tatar saldırı " yazarsanız çıkmaktadır. Maalesef bu camia bunları da gördü.
Yaptığınız saldırılardan dolayı savcılığa kadar başvuranlar düne kadar konularınız geziyor idi, hatırlatmak istedim.
Olba Bilisim :
Olba Group'un yöneticilerinden Mustafa Sevindik'e ait bir platformdur. Tüm sunucu işlemleri tarafımızdan yapılmaktadır.
Olba Bilişim , Olba Group'a bağlı bir firmadır.
Okan ALTAY
İyi Çalışmalar
Olba Group'u tanımam, bilmem. Hatta Mustafa kardeşimizi de tanımıyorum, kullandığı kullanıcı adını bilirsem ama belki hatırlayabilirim. Eva kuruluşunu yaptığımız bir sunucu idi. Güzeldi, hala da güzel devam ediyor sanıyorum ki.
Hayırlı işler, Allah utandırmasın.
Çok fazla
gıybet yapan arkadaşımız var, onlarıda Islah etsin.
Not: çok temiz bir üslup kullanmaya çalıştım, cevap verecek arkadaşlar umarım bu hususu dikkate alır,
Teşekkürler.
Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2014-02-20 15:51, 11 yıl önce)