Merhaba Arkadaşlar !
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Kullanılan ikinci bir bilgisayar google earth server'larından aldığı texture dosyalarını o an uçtuğunuz alanın dosya isimlerine göre yeniden adlandırıyor. Flight Simulator'u çalştıran bilgisayar ise texture dosyalarını bu ikinci bilgisayardan almak üzere ayarlanıyor. Böylece bu olağanüstü görüntüler ortaya çıkıyor.

Resimler İçin : Google Earth & FSX

Uzun uğraşlar sonunda başara bilmem beni çok memnun etti, En kaliteli grafik görüntüsü. Microsoft Flight Simulator'X İ bilen arkadaşlar varsa bilgisine, Bilmiyenler ise oyunun grafiklerine bakmaları iyi olur, Bu Grafikler Kaçmaz.

2 ay sonunda bitirdiğim. Uğraş sonunda yapacağınız yorumları bekliyorum.
ben bu oyunu oynamayı çok denedim..hatta pc im full özellikleri ile çalıştırmasada iyi bir şekilde çalıştıyor laptopum :)...ama sıkıcı geldi bilmedigim için..zevkli oldugunu biliyorum ama...
Oyun laptop'ta oynanmaz ki. Oynanır fakat görüntü iyi gelmez.Bilgisayarın kasar.normal bilgisayarda oynucaksan oyna :)

Sistem özllikleri:2 gb ddr

512 mb asus 1600x sart 3 boyutlu goruntu oluyor.

kendime otomabil yaptım maltepeden şileye 1 saatte gitti :D aynı gercek
benım pc kaldırmaz bende ıstıyorum :O:O:O
Bilemem artık ben yorumumu yaptım.Gerisi size kalmış fakat , Grafikler hakkında fazla yorum yapmamışsınız yaparsanız sevinirim.
TheRyan : Oyun laptop'ta oynanmaz ki. Oynanır fakat görüntü iyi gelmez.Bilgisayarın kasar.normal bilgisayarda oynucaksan oyna :)

Sistem özllikleri:2 gb ddr

512 mb asus 1600x sart 3 boyutlu goruntu oluyor.

kendime otomabil yaptım maltepeden şileye 1 saatte gitti :D aynı gercek

hehe benim laptopu ufak bişi sandın sen ;)...19 inch monitor..Toshiba...3.2 p4 işlemci ;)
Fsx oynayan varsa ?

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.