yaw sımdı yorum yapma demısınızde ben Flight Simulator X bu oynun amacı nedir en azından işe yaradı baslık sımdı merak ettim gerçek hayatda her yervarmı? ucakmı sürüyon sadece, gidip alacam hemende ondan
TheRyan :
bu oyunun adı ne yarısta bu goruntuyle mi yarısıyon
veya bu grafikte normal araba sürme varmı? mitdown maddnessmıydı neydi onun gibi ? ama bu grafikde olacak
Bu resim gerçek olmasın :kikirik Oyun firması gerçek resme renk yüklemesi vererek bakın oyun yaptık die milleti yiyodur belki :alkis
@Leqendary

Sadece ucus sımulatoru.Ama dunyanın ıstedıgın yerınde havaalanı secip ucabılıyorsun.Afrikra,Amerika... vs.
Leqendary : yaw sımdı yorum yapma demısınızde ben Flight Simulator X bu oynun amacı nedir en azından işe yaradı baslık sımdı merak ettim gerçek hayatda her yervarmı? ucakmı sürüyon sadece, gidip alacam hemende ondan

Tabi bütün heryer'ler var tabikide, Örneğin Buradan Amerikaya veya Rusyaya 10 dakikada gitmiyorsun. Gerçen gidiş zamanı ne kadar ise oyundada o kadar, Ben sana bu oyunun güzel bir video'sunu vereyim.

Flight Simulator X
Flight Simulator X bu oyun dünyanın en iyi oyunlarından bir tanesi ve tasarım harikası bir yapıt.
dtuncer kutlarım seni, (:

tabikide en iyi grafik'lere sahip bir oyun, buna oyun demek'le hata yapıyoruz, Simulator. :D
Silindi
Apprentice
0
Güzel teşekkürler...
Master
59.2997

Bu konu Slothere tarafından düzenlendi(2007-07-30 22:09, 17 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.