Bilgisayardan tüketici elektroniğine doğru kayan Apple, müzik dünyasında devrim yaratan iPod’dan sonra şimdi de iPhone adlı bir cep telefonu çıkardı.

Apple CEO’su Steve Jobs, iPhone’u San Francisco’da yapılan Macworld Konferansı’nda tanıttı. Apple iPhone’nun ekranı dokunmatik. Kullanıcı ikonlara dokunarak menüde müzik, internet, ses mesajı ve e-posta gönderebiliyor. Steve Jobs ayrıca Apple TV adlı bir video setini de basına gösterdi. Televizyona bağlanan 40 GB’lik Apple TV, bilgisayardan televizyona içerik aktarıyor. Jobs konuşmasında bilgisayar üreticisi olarak kurulan şirketin adının, yeni ürün profilini yansıtması için Apple Computer’dan sadece Apple’a çevrildiğini açıkladı.
biliyorum ya iki farklı modeli var biri 499$ diğer 590$ civarındaydı fiyatları düşsün biraz isteticem ABD'den

iPhone için geri sayım başladı

Yılın beklenen teknolojik ürünü iPhone ABD’de satışa çıkıyor...

2007’nin en çok beklenen teknolojik ürünü iPhone için artık bekleyişin sonlarına gelindi. 29 Haziran’da ABD’de yerel saatle, sabah 6’da satışa sunulacak ürün, hem cep telefonu, hem de 4 ya da 8 gigabyte’lık bir iPod.

Kamerası, internet bağlantısı ve tuşsuz dokunmatik ekranıyla yılın en fiyakalı teknolojik ürünü olmaya aday iPhone’un kimilerine biraz karmaşık geldiğini belirtmekte yarar var. Bunda iPhone’un kafaları karıştıran tuşsuz yapısının payı büyük elbette.

Yine de kısa sürede pazarda hatırı sayılır bir yer kapması beklenen iPhone’un bu sorunlardan etkilenmeyeceği düşünülüyor.

Fiyatına gelince: 4 gigabyte’lık modeli 499, 8 gigabyte’lık modeli ise 599 dolar.

Ürün, yılın son çeyreğinde Avrupa pazarında olacak.

Kaynak: NTV
Türkiyedeki fiyatlatı aşırı fazla olmazsa alabilirim. Nezamandır telefonu yenilemeyi düşünüyordum.
Expert
34.0001
Yanlız ülkemize gelmesi 2008 i bulucak deniyor bildiğim kadarıyla.

yazıyı tam okumamıştım yazıyormuş zaten özür...

Bu konu KeLL tarafından düzenlendi(2007-07-05 19:22, 17 yıl önce)
Müthiş bir şey.

Bilen bilir telefon kullanmam ama, çok uçuk fiyat olmazsa bunu kesinlikle alırım.

Apple her zamanki gibi gösterişe önem vermiş anlaşılan.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.