Şey 1986 damı ne çıkmış ama ben 1994 doğumluğum 1999 yıllarında oynuyodum. O zamanlar o oyunu bulmak imkansız gibiydi çok nadirdi nerden elime geçtiyse.. Ateriye 4 yaşında başladıydım marioyu bitirdim sonra elime bi kaset geçti 3 in 1 içinde metal gear sonra duck bilmemne vardı. Oynadım , ömrümde bu kadar zevkli bi oyun görmemiştim o anda zevkten 4 köşeydim çok ii hatırlıom Shoot gunner man ı ilk öldürdüğümde sonra etrafı 4 duvarla kapalı hapisten duvarı kırarak kaçtığımda ölüyodum zevkten. Sonra talihsiz bir gün oldu. O gün "Amazon" adlı yabancı dizi vardı , ben zevkten 4 köşe oyunumu oynarken kalkiyim dedim kaseti çıkarttım içeri girdiğimde biraz izledim amazonu sonra döndüm. Allahım ! Bu olamazdı kaset ortalarda yok , etrafı patlattım yok yok anneme sordum yok. O gün ağlamaktan içim çıkmıştı

O günden beri metal geari özlüyorum ve yıl 2006 kaset araştırmasına çıktım alsancak bornova çamdibi yeşilova hiç bi yerde yok kaset. Hüzünlendim ta ki u-s a b oyunu sorana kadar. O gün bilgisayara elimi deydiremiyodum çok heyecanlıydım. Sonra File > Insert rom > metalgear.nes diyince kalbim durucaktı

Sonra start tuşuna enter çaktığımda inen paraşütlü adamlar beni bitiriyodu ve metal gearin başındaki Operation Intrude N313 ü söyleyen Big bossun , metal gearin sonlarında hain çıktığını anladığımda dünyma başıma yıkıldı

Neyseki metal gearin önce Sağ bacağına sonra Sol bacağına ve gene sol bacağına ardından tekrar sol sol sağ , sağ sol sağ , sol sol sol bomba koyunca bom patladı. Tabi bu taktiği veren in - game deki Dr. Drago Pettrovich Madnara çok teşekkürler

Önce Kızım Elleni kurtar yoksa metal geari nasıl yok ediceğini sölemem dior

Orasına yarıldım. Ayrıca oyun tamamen bitince telsizden haberlere bağlanıyon Bu gün saat 14:00 sularında büyük bir deprem oldu (oyskai metal gear Outer Heaveni patlattık :D) haberi geliyor ve telsiz bi anda kendini aşıyor ve şu sözleri söylüyor :
This is your computer is speaking. Snake.
Programming :
Bla bla
tmmdır. O gunden sonra oyun benim classım hop playstatinda 1 i bitirdim. Şimdi MSX de metal gear II : solid snakeyi bitiriyorum. Aaah nerden nereye 1986 : Metal gear 1 MSX version 1985 : Ateri version , 1990 : Metal gear II : Solid snake