Quinton : Basit haraketler herhangi bir profesyonellik göremiyorum=) Peki o zaman sendende videolar bekliyoruz. Bunlar short clip olduğundan böyle taktikleri çekelim dedik.
Axons :LoL içinde yaptığım haraketleri video'ya çekip yayınlama gibi fantezilerim malesef ki yok.Bunların hiç biride taktik değil bu arada;LoL gibi oyunlarda oyuncuların kişisel becerisi takım için olmalıdır, her zaman gelebilecek basit killer için değil.Ha, arkadaşının oynayış tarzını bilemem ama burdakiler taktik değil, basit killer sadece herhangi bir profesyonellik göremedim ;-)Quinton : Basit haraketler herhangi bir profesyonellik göremiyorum=) Peki o zaman sendende videolar bekliyoruz. Bunlar short clip olduğundan böyle taktikleri çekelim dedik.
Quinton :Ahahah komedisin vallahi =) Weste bekleriz o zaman teaminle madem çok anlıyorsun bu oyundan daha fazla öğretelim sana.. Bir emeğe saygınız yok sürekli bir olumsuz yorumlar.. Madem lol replayı biliyorsun anlamışındır ki bunlar 1-2 normal oyundan kesilmiş kareler..Axons : Lol replay diye bir program var arkadaşım. Madem lol ile içli dışlısın bilmen gerekirHadi canım LoL Replay onları mı yapıyordu? Sen nerdesin ben nerde Axons. :selektorOto video çekiyor ve isdediğin gibi kırpıyorsun.
Axons :Komedi olan senmisin benmiyim bilemem artık ;-) . West'e sadece senin ve arkadaşların içinde geçicek halimizde yok ya? Eğer video paylaşıyorsa, olumsuz yorumlara açık olmalı, bunun seni neden bukadar gerdiğini bilmiyorum :selektorQuinton :Ahahah komedisin vallahi =) Weste bekleriz o zaman teaminle madem çok anlıyorsun bu oyundan daha fazla öğretelim sana.. Bir emeğe saygınız yok sürekli bir olumsuz yorumlar.. Madem lol replayı biliyorsun anlamışındır ki bunlar 1-2 normal oyundan kesilmiş kareler..Axons : Lol replay diye bir program var arkadaşım. Madem lol ile içli dışlısın bilmen gerekirHadi canım LoL Replay onları mı yapıyordu? Sen nerdesin ben nerde Axons. :selektorOto video çekiyor ve isdediğin gibi kırpıyorsun.