Şimdi oyunun açığından hacklendi demişsinde o zaman herkesi hacklerlerdi. KO oynuyorsan evden bağlanıcaksın arkadsım + Kredi kartı ile premium ve cash alıcaksın ki hacklendiginde karakterinin anında alasın ve Rollback atılsın. Yani 18 yaşında olman şart .) Çoluk cocuk oynarsa olacaklar bunlardır işte. Neyse gelelim şu övme meselesine ben Uo sitesinde yazdım nickimi ve dedimki girip izlerseniz efsane yi görürsünüz dedim güldüm. Bunda ahrazlık yapıp atlarsa arkadasın birisi benim emeklerime git onla vs yap bunla vs yap derse bu tepkiyi veririm. Gir izle youtubeden + Ko forumları hangi sitedir biliorsanız girin bakın serverların adlarınıda verdim. O forumda arama motoruna imzamdaki nickleride yazın öven övüyor zaten o konuda şüphen olmasın. Yaşımızı aldık artık Uo daki gibi ben seni keserim muhabbeti oldu bu ama istemeden buraya geldi konu. O arkadas daha videoları izlemeden lvl in 70 bile deildir dior

Kaldıki video yu izlersen kac ay once cekılmıs ve o zaman 75 lvl mis .) Şu an 80 oldu. Kısaca bilmeden yorumlara kalkısmayın...