Arkadaşlar Size Gore En Güzel En Güçlü Silah HAngisi Verdiğiniz Oy Hakkında Yorum Yaparsanız Daha Bilgilenmiş Olurum...
Bu konu ahka1234 tarafından düzenlendi(2009-05-04 03:21, 15 yıl önce)
@Lucretius
katılıyorum. :)
Ya Bugun Rütbe Atladım Suan Almak Uzreym KAfam Cok KArısık Yapıcagım Bir Yanlıs Secim 50000 Gp KAsmak Zorunda Birakicak ak-47 hem otomatigi famastan az hemde attack pointi :S Ak-47 uZAKTAN sUPER vURUYO xD
Rush yaparak oynuyorsan Famas al.Fakat dikkatli oynuyorsan Ak-47 al derim.Senin nasıl oynadığına bağlı.Ben hem rush hem dikkatli oynarken Ak-74'ü baya seviyorum.
Ya Benim Ne Yaotığım Hiç Belli Olmuyor Ama Ak-47'yide Famas'ıda Guzel Kullanıyorum Ak-47 Yakın Mesafede Çok Sekiyor.Famas Gobekte Hiç Affetmiyor Bir Yanlış Yapmak İStemiyorum Biraz Bekliycem Artık M-16 ile idare etcem araştırmam bitene kadar xD
Adam çok yakınındayken en fazla sıkıcağın mermi sayısı üç olmalı.Yoksa çok fazla sekiyor.Zamanla alışırsın.
Sen ne diyosun şimdi ak-47 mi alayım xD Acayip pis famas kullanıyom bugun fark ettm xD
Ak-47 al dicemde alışabilirmisin bilmiyorum.
Counterda Kraldımda Burda Nası Olcak Bilmion Eliminationda Aldımmı Baya Desiom Herifleri Ama BAkıcaz 47000 gp para var xD
K2A , Scar Light, m4a1
Favorilerim ama Scar Light en iyisidir.
AK-47 Damage yüksek türkiye'ye yakın bir lokasyon olsa bu oyun biraz az laglı olsa daha güzel olacak ama.
bence scar ama siz hangi oyundan bahsediyosunuz