Arkadaşlar Ben Oyuna HAck'i Açıp Girmeye Çalıştığımda Gameguard Detected HAtası Alıyorum Nasıl Engelliycem Bu Sorunu ???
yahu hile yapmaya çalışıyorsun, anti hack programı bunu tespit ediyor sokmuyor oyuna birde nasıl engellicem diyorsun.
GameGuard ijji gibi dünyaca ünlü sitelerin kullandığı nitekim sxe'dir fakat oyuna girmek için açılması zorunludur yani hile açmak gibi bir şansın yok ayrıca crossfire'in hileside yoktur internette şifrelerinizi çalmak için sürekli işte crossfire hilesi vs vs atıyorlar alayı trojan ve truvadır inanmayınız.
Bu Programi Kendim Taradım Ve İlk Oyun Açıldığında Kullandım Suan Hala Bunu Kullananlar Var Ben Bu Hacki Hackerlara KArsi Kullanmayi Planliyorum Ve Bir Program Sayesinde GameGuard Devre Dışı Kalıyor Sadece Bunu Öğrenmek İstedim...
Marlock : GameGuard ijji gibi dünyaca ünlü sitelerin kullandığı nitekim sxe'dir fakat oyuna girmek için açılması zorunludur yani hile açmak gibi bir şansın yok ayrıca crossfire'in hileside yoktur internette şifrelerinizi çalmak için sürekli işte crossfire hilesi vs vs atıyorlar alayı trojan ve truvadır inanmayınız.

Bir konu hakkında bilgin yoksa sallama.Belli ki bu oyunu oynamıyorsun.Oynasaydın milletin cayır cayır aim açtığını görürdün.
Tedbunndy'e katılıyorum.Ayrıca HAck'i Bu Arkadaşlara KArşı Kullanmayı Planlıyorum Her Oyunda Bi Tane Var Şuan rutbem Asteğmen
beyler ben oyunu acıyom ama tam gırerken failet anti hack diyo neden proghram fılanda kullanmıyom
Sabah giriyim dedim oyunda 2 kişi hack kullanıyordu ilk defa görüyorum şaşırdım adamlar sinek gibi geçiyo önümden ;(
Hile açıcak kadar acizleşmişseniz size diyecek lafım yok.
Marlock : GameGuard ijji gibi dünyaca ünlü sitelerin kullandığı nitekim sxe'dir fakat oyuna girmek için açılması zorunludur yani hile açmak gibi bir şansın yok ayrıca crossfire'in hileside yoktur internette şifrelerinizi çalmak için sürekli işte crossfire hilesi vs vs atıyorlar alayı trojan ve truvadır inanmayınız.
bu senin sölediin basit hile numarasıyla şifre çalmalara biz kanmiyoruz Mesela ben hile kullanıyordum gameguardi engellemek için çeşitli programlar vardı en son sürümü bulamadıım için artik hile yapamiorum
Keyloggerin 300kb lık versiyonları çıktı bence benle laf dalaşına girme hayatım online oyun olmuş ne lafı anlatıyon:

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.