Artık İyce Sinirim BOzuldu Gülüyorum Birşey Yapmasak Bile Banlıyorlar :=)Neyse Gene 48 Saat Banladılar :=)

Resmi Büyütmek İçin Tıklayın

Bu konu ExXx tarafından düzenlendi(2009-12-03 14:01, 15 yıl önce)
48 gün değil 48 saat ban yemişin
Pardon Yanlış Yazmışım :=) Saol :=)
ne yaptında banlandın :)
olympiada 53 level glacier mage charım var ancak bir halta yaramıyor :D sen hangi serverdasın ?
Ben Olmpıa 2 Deyım Devamlı Valla Bişey Yapmadım Oynarken Banladılar Suçum Oynamak :=)

Ayrıca 53 Lwl Charı Vermek İstersen Bana Vere Bİlirsin Ben Takılrımmm :)
Demin girdim baktım şöylede çok boştu item yok bir arkadaş item ayarlarsa arada takılabilirim
oynancak oyun değil ya.bi ara sarmıştım ionia die bi server var o açıldığı an girmiştim.59 warrior kastım serverda rollback oldu geri alındı görev takılarım bile gitti.ticketler attık vs cevab gelmedi.o yuzden kesinlikle para amaçlı yürütülen bi oyun yöneticileri için kim ban yemiş neden yemiş önemli değil.premium aldı die bile banlıolar adamı :)
Tymaron : Demin girdim baktım şöylede çok boştu item yok bir arkadaş item ayarlarsa arada takılabilirim

3-5 Gün Bekle Bende Yıgınla Mage İtemi Warı +8 Vs Vs De Satıydım Hepsini 3-5 Gün Sonra Ayarlarım Ben Sana İtem
areste full chıtın +9 -- +1 rebıth shard 2 tane - +1 ıron rebıth -- 10k np fln var 59 lwl asas andream :D
Elexan İNanmıyorum Senin Daha İtemlerin ismini Ve zonelerin adını bilmiyorsunn :) birde dedigin İtemler Çok Fazla Yalan Gibi Duruyor :D
YA Çok saglam Paran Var Yada Yalancısın :)

Ama Kİmseye Birşey açıklamak zorunda degilsin ;)
Çarlarınız satılıkmı.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.