Öncelikle hala güldüğümü belirtmek istiyorum

Çünkü internette KİNG CFG , 3D MORGAN CFG , POTTİ CFG , CART CFG , CURT CFG tarzında konular açılıp cfg ler kapış kapış gidiyor.Fakat ben 6 senelik bir cs geçmişime dayanarak diyorumki ; CFG YALAN ! Cfg teknik olarak Counter Strike ayarlarınızın otomatik olarak kayıt altına alındığı bir dosyadır.CFG'yi not defteri formatında açarak görebilirsiniz.CFG kimin ise Cfg Configin sahibinin ayarlarına göredir.Peki 3D MORGAN CFG'Sİ diye böğüren arkadaşlarımızın kendi cfg si hiçmi yok ? Tabiikide var fakat bunlar onu bilmiyor.Onların cfg si Valve > Cstrike dosyasının içinde bulunan Config dosyasıdır.Üstüne üstlük ben internette dolaşan bütün cfg leri indirerek inceledim.Hiç biri özel cfg değil hepsi default cfg.Yani hiç bir özellikleri yok.Bu sizin oyununuza ciddi bir zarar verebilir.Sizin Professional sınıfına girmeniz için Crosshair ve Sens.'inizin sürekli aynı kalması ve sizin onlara alışmanız gerekir fakat ne oluyor ? Farklı cfg yüklüyorsunuz Crosshair değişiyor,Sens. değişiyor,Herşey değişiyor.Alışamıyorsunuz alışamayıncada bir halt değilmiş bu cfg falan filan.Çok klişe bir laf söylemem gerek en iyi hile bilektir.Forest,markeloff,ceh9,c4rn,get_right bu adamları örnek alıyorsanız sadece bileğinizle oynamanız gerekir.Herkeze iyi forumlar