merhaba arkadaslar,
dosyalar bolumunden 1.6 bot pakedini kurdum. kurulumda bir sorunum yok. yeni oyun acarken bot olsun falan secenekleri ayarlıyorum, 9 bot olsun istiyorum mesela. sonra oyuna girdiğimde ilk basta sorun yok, ama takım secip oyun basladıgı anda takılma baslıyor. pingime bakıyorum 350, fps 4 e düşmüş.

bot olmadıgı zaman kendi kurdugum oyunda pingim olmuyor elbette, yani 0. fps de 70'ten asagı dusmuyor hiçbi zaman. ama botlarla birlikte olunca boyle bir problem yasıyorum. 9 bot secmeme ragmen sadece 1 bot katılıyor oyuna ve kımıldamakta zorlanıyorum.

nedir bunun sebebi acaba? daha once yasayan oldu mu?
Oyun ilk açıldığında haritanın büyüklüğüne göre botlar bir süre haritayı gezer ve waypoint oluşturur bu sırada bilgisiyarınız kasar, daha sonra düzelicektir.
tesekkurler, analyzing yazıyormus. onun bitmesini bekledim rahat oynuyorum simdi, fena head atıyolar ama :P
çok sabırsızsın azcık bekliceksin :)
Arkadaşlar bndede aynı sorun varda bekleyince normale döncek mi??
Cok Özür Diliyorum Ama Ne Edeyım Rıca Edıcem Ben Güünlerdir Cs 1.5 Ve Half-Life yi Arıyorum Bı Bulamadım elımde 1.6 var ondada botları -1 -2 -3 -4 gıbı tuslar ı kullanamıyoruz yanı bıldıgınız bı lınk varmı ??? arkadaslar (Forumu Kirletmemek İçin Topig Acmadım Topigi Açan Arkadasımız Bi nevi topigini Up Olarak Sayarsan Cok Sevinirim)
Saygılar..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.