Silindi
Yıl olmuş 2011...
3.düünya savaşı çıkıcak sanki.
afronola :


@chimes
"Ayrıca Oğuzhan bu lafım sana. Eğer ekip arkadaşlarım olmasaydı siz oluyordunuz"
-aga kötü birşey değil bu. erdem merdem konuşmaya başladığımızda gayet hoş gidiyordu herşey. berkayla konuştuktan sonra biz çekilme kararı aldık. yani bundan dolayı bizi suçlayacak da değilsin ya

"Yani lütfen ağzımı açtırmayın.

Çamaşırlar dökülür ortaya."
-aga valla kendi adıma konuşuyorum ben kötü birşey yapmadım. ne yaptıysam ortada.


Kötü birşey olduğunu söylemedim zaten. Siz çekilme kararı aldınız yada bizden hiç ses çıkmadı. Tabikide suçlayamam.

Kirli çamaşırlardan kastım bu değildi. Hani sizin o Branxian'ın o lamer forumları diye kast ettiğimiz hacker diye takılanların forumunda yazdığı şeyler ^^ Hani başka sunucular için kötü planları ^^ Sonra cıma Erador için iyi düşünceleri falan filan. Yani uzatmanın manası yok.
10.10.2011 Quest Görüntüleri







Başarılar Quera.
Yenilikle tekrar konuyu güncelliyorum..

Sunucumuzun Radyosu açılmıştır..
Diyeceksinizki çok klasik birşey. Hayır değil.
Nasıl mı ?

Yapılan PvP Turnuvalarını ve genellikle akşam 22:00'dan sonra olan Actionları canlı olarak radyomuzda anlatıyoruz.
Ve yapılacak olan Questlerin nerede olduğunu, hangi yaratığın nereye eklendiğini vb şeyleri radyomuzdan an ve an aktarıyoruz.
Ayrıca günün belli saatlerinde istek şarkılar gönderip adınıza veya sevdiklerinize armağan edebilirsiniz.
Şuan Radyomuz test aşamasında olup. Yayın çizelgesi oluşturulmadı henüz.
Ancak yayın saatleri belirlendiğinde hemen hemen 24 saat aktif bir şekil alacaktır.

Biz eğleniyoruz. Sizde eğlenmek istiyorsanız https://www.quera.gen.tr/radyo.php

Bu konu Anemon tarafından düzenlendi(2011-10-21 01:21, 12 yıl önce)
Arkadaş şuraya şu konuya yazmıyayım diyorum.Hep haklı çıktım aylar önce daha quera serverının ismi yokken yazdımki ilk sunucu ortaya atılacak sunucu tutmazsa 2. serverı yapacaz gibisinden bir plan vardı ki olan oldu açtığınız 1. server patladı online sayısı 10 u geçmedi arkasından querra sürüldü oda malum daha sitesinde 25 player online görülmedi halen neyin çabasındasınız kaldiki bütün uo sitelerinde 100 lira verecez pvp de diye baslık actınız arkadaş bu kadarmı aciz insanlarsınız olmuyorsa neyi zorluyorsunuz kaldiki önceki serverdada 100 lira pvp ödülü vericez dediniz sunucuda 10 kişi yoktu veremediniz patladı .

32 aile pvp ye katılacak dediniz 100 lira canlı para vericez dediniz 3vs3 pvp olucak dediniz 32aile katılacak dediniz 32 ile 3ü çarp 100 kişi yapar kaldiki serverdaki tüm adamlar aileye mensup değil 20 de normal player olsa 120 player yapar bu serverın hiçbir zaman 25 i 30 geçen player sayısı olmadıki siz hayalmi görüyorsunuz akşam vakti saat 7 de 21 online var ahada ss neyin peşindesiniz kimi kandırıyorsunuz .Ben haksızsam bu ss de mi haksız yazdığım aylar önceki cevabıda yapıştırıım olmuyor tutmuyor işte birde haklı gibi şah gibi neyin üstüne çıkmaya çalışıyorsunuz bitmişsiniz haberiniz yok görende birşey zannedecek.

[/URL

online radyomuz var sanki sanırsınız uluslar arası yayın yapılıyor zaten sunucuda 20 kişi var kaldiki o radyoyu madah işmiş gibi kim dinler tamam kabul edin biz bittik deyin geçmişteki hatalardan dolayı serverımıza gelmiyor deyin anlıyalım burada niye boş beleş laflar eidyorsunuzki

Storm vardı zamanında o zaman 3 4 sunucu vardı ister istemez her server doluydu artık hiç bir şey eskisi gibi değil insanlar kimin ne malll oldugunun farkında ,insanlarla boş muhabbetlere girip sizleri tanımayanlara kendinizi büyük işler yapacağız gibi olaylara niye giriyorsunuz.

bitmiş tükenmişsiniz daha ötesi varmı şu saat itibariyle 02:05 19 player iyileşiceğinimi sanıyorsunuz bu durumun yazık siz ilk baş kendinizi kandırmayın sonrada insaları .

Gördükçe yazıldıkça şu saçmalamış sunucuya acıyorum.Gerek yok yeter senelerdir tatmin olmadınızmı olmuyor işte zorlamanın ne anlamı var
Benmi yanlışım yada bunları göremeyen şu U_S alemimi bu kadar saf ,bu kişilere neden prim veriliyor anlamış değilim hal ortada yaw daha ne yazayım ne diyeyim amaç kişileri karalamak değil zoruma giden halen üste çıkma çabaları susun bitsin bittik deyin bu kadarmı zor arkadaş ya yapmayın bu işi işte
.

Bu konu Superadminstratours tarafından düzenlendi(2011-10-21 02:18, 12 yıl önce)
Hayırdır @Superadminsitrator ? Kuyruk acınmı var bukadar karalamışsın??
Kim kimi kandıryor kardeşim ben anlamıyorum? Milletin ya kuyruk acısı var yada başka acıları var.

Ben inanmıyorum abi bugüne kadar türkiyede sunucu açıpta sıfır edit server olduğuna. Hiçbir allahın kuluda beni inandıramaz. Bizde işin içindeydik seneler önce kenardan kenardan kenardan çaktırmadan nasıl edit yapılır bizde biliriz. Plevel 6-7 yi görmüş herkezde bunu çok iyi bilir.

Bugün sizi (bu forumdaki herkez için geçerli) Türktelekom,Turkcell vb büyük bir şirketin CEO'su yapsalar ilk önce torpille kardeşinizi babanızı sonra en yakın arkadaşınızı ve akrabalarınızı işe aldırmakla başlarsınız işe. Buda birnevi edittir. Sunucu olupta edit yapmıyorum yapmam yaptırmam diyen adam varsa kendini kandırır. Bu şuandaki bütün sunucu sahipleri için geçerlidir. İmkanın varsa şike de yaparsın hilede yaparsın. Bugün çok bir şirketin olsa ve büyük bir ihaleye girsen, o ihaleyi almak için önüne her gelene rüşvette verirsin torpilde yaparsın vs vs bu devran böyledir. gücün varsa imkanın varsa yaparsın arkadaş bunları bilerek bu oyunu oynuyorsunuz kimi kandırıyosunuz? Kendinizimi??? yılladır şu uo aleminin içindeyim. Kim kime edit yapmıs kim saman altından su yürütmüş %80 ninden haberim var. bugün o çok sağlam dediğiniz sunucularda bile edit var en başta yöneticilerin kendi hesapları var. Bu bir oyun tatmin ve zevk meselesi güzel bi action veya etkinlik varsa adam tabiki katılmak isticek yararlanmak isticek bunun nesi suç? Şirket sahibi çalışanları arasında Halı saha turnuvası düzenliyor ama kendisi katılamıyor gibi bişey olucak bu dediğiniz. Neyse ya çenem düştü gece gece.
Anemon alkoli fazla kaçırma sadece dost tavsiyem belliki hışımla alakasız birşeyler yazmışsın.Kaldiki banlarsınız ortada sorun yok razı gelirim.

anlamak mı istemiyorsunuz kime neye güveniyor yada kimi savunuyorsun bana

8 player bu sunucuda pvp olacak 32 aile katılacak kaldiki bu sunucuda su anda 8 player olacak tamam sustum benim kuyrum acım var kabul ediyorum

Anemon kusura bakmada ya alkollusun yada kafan güzel şu yazdık larımı okumadan işi edit olaylarına savurmussun bir kelimemde bu adamlar edit yapmış demedimki ben sen neyin peşindesin anlam veremedim kaldıki yazılarımıda silebilir editliyebilir sin yada kendi yazılarını canımsın modumsun .
bişeyi silip editlemem ben. tanımıyosan beni sor araştır tanı başkalarıyla karıştırma. ima ettiğin kelimelerden bahsediyorum. benim gibi eski olanlar söylediğin kelimelerden neyi ima ettiğini anlayacak kadar beyinleri vardır. Ayrıca alkollüde değilim, ot'da içmedim, hap'ta atmadım, damardanda girmedim, kafam beyim gayet yerinde.
Başarılar dilerim.
Banned
-3
Kötü .
biri kitle kitle deyip durdukça odunla ağzına patlatasım geliyor. 2011 yılında ne uo kitlesi kalmış allasen. sphere emulatörü bile kendini imha etmiş hala nebula bilmem ne. en ufak değişme yok, birileri bi şeyler ekliyor, diğeri de onun üstüne birkaç kat çıkıyor. kökten değişimle alakası olan yok. farklı bir deneme yok. varsa yoksa "rp kuralım, olmadı pp, tutmazsa pvp tutalım, maksat tutsun ya". bu muhabbet hep şu saçma sapan üç tür arasında döner gider. peh
aynı kafeste kavga eden maymunları izlemek gibi ha

Bu konu Aradhell tarafından düzenlendi(2011-10-21 13:31, 12 yıl önce)
Superad.. her ne isen bilmiyorum.
Artık vazgeç güzel kardeşim. Halen daha 10 player var 5 player var lafındasın ?

Biz kimse gibi sunucumuza bot atmadık.
Kimse gibi sunucumuza insanlar gelsin diye onlara birşeyler vaad etmedik.
Kimse gibi illaki bizi seçsinler diye bizi konuşsunlar diye arkadaşlarımıza bile zorlamada bulunmadık.
Biz sunucumuzu açtık arkamıza yaslandık. Aslanlar gibi kusursuz bir iş ortaya çıkarmaya çalıştık.
Hatalarımız sorunlarımız dertlerimiz oldu. Kimseye belli etmeden çözümledik hallettik.

Günümüz ultima online oyuncuları artık eskisi kadar çok değiller.
Bu yüzden sunucuda 300 kişi olmasını beklemiyoruz.
Sunucuma giren insanlar sunucuyu beğeniyor mu beğenmiyor mu ?
Sadece bunun derdindeyim başka hiçbirşey beni ilgilendirmiyor.
Açıldığı ilk haftada günümüz ultima online döneminde 70 player olarak oynadık. Tek hatamız neydi diğerleri gibi bot atıp o sayısı 100 üzerine çıkarmadık.Çıkarsak ne olurdu ? Şuan sen gelip burada yok 10 playerı var yok 5 playerı var diyemezdin.

Arkadaşım alınmasın tanımıyorum zaten. Stones UO. Bana göre şuan üzerine titreyerek çalışılmış bir server. Ancak player sayısı çok düşük ? Ama onlar sapasağlam buradalar dimi ? O zaman sen gelip konuşamazsın bile.

Buradayız arkadaşım. 10 player olsada 5 player olsada biz buradayız.
Biz eğleniyoruz.
Biz oyunumuzu oynuyoruz.
Sen gelsende gelmesende biz buradayız.
İstersem oyuncularımıza 100er lira dağıtırım.
İstersem 100er lira toplarım.
Sen sunucuya girdin mi ? Girdin. Ne gördün britainde at mı var. Gel bunu eleştir kardeşim ? Sistem var beğenmedin mi ? Onu eleştir kardeşim ! Sanane sunucudaki 5 playerdan 10 playerdan 50 playerden ?

Player sayısı kısmı bizi ilgilendirir.
Önemli olan burada kaliteli bir iş koymak ortaya.
Dün gece saat 12den 2 ye kadar radyo yayını yaptık.
O anki sunucudaki actionu anlattık.
Sunucudaki 25 kişiden 10 tanesi radyoyu açtı.
Ve o an sunucuda bulunan 25 kişinin 15 tanesi britain moongate çevresinde birbirine girdi.
Bak işte biz eğleniyoruz.
150 online yazıpta ortada sessiz sedasız gezmiyor oyuncular.
20 25 online player yazıyor ama herkes birbirini görüyor.

Biz işimizi yapıyoruz.Gayette herşeyi elimizden geldikçe güzel yapmaya çalışıyoruz.
Yaptığımız iş doğrultusunda eğlenmeye çalışıyoruz. Vakit geçiyoruz.

Saygılar sevgiler.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.